Először mozog a Slender: The Arrival

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 24.
  • Videó
Link másolása
A karácsonyi lidércnyomás jegyében trailer érkezett a Slender folytatásáról, amely még feszesebb történettel, új helyszínekkel és kifinomult ijesztgetéssel kecsegtet. Kattints tovább, ha mersz!

Mark Hadley vírusszerűen terjedő független horrorjátéka, a Slender: The Eight Pages alighanem az év meglepetésének számít. Szerencsére, már úton a folytatás, amely már teljes címként is megállja a helyét.

Az arctalan magas ember szebb látvánnyal és magával ragadó történettel hozza ránk a frászt a Slender: The Arrivalben, mely jövőre jelenik meg PC-re és Macre - a Blue Isle Studios és Parsec Productions tolmácsolásában. 

33.
33.
Mordecai311
Ne mondjátok hogy nincs története. Nézzetek utána. Engem eléggé megfosatott. Sok történetet olvastam és mind összefügg valamiben...amugy az első résznek sajnos nincs bevezetése.Ennek nem tudom hogy van -e de örülnék neki. És tényleg hajlik a grafika az Alan Wake felé. De annak sem volt rossz grafikája.
32.
32.
DevilGamer
Akárhányszor játszom végig a játékot mindig benedvesítem a melegítő alsót mikor meglátom a próbababa szerű Slendit (nem azért mert olyan ijesztő, hanem olyan háttérhangot dob be). Pedig nem is egy óriási cég csinálta, hanem egy szinte családnyi csoport. Egyszerűen maga az ötlet viszi ezt a játékot előre.
31.
31.
adam6751
#30: Osztom a véleményed.
30.
30.
SwordFish
egy próbát megér, de akkor is jövőre minden fog vinni az Amnesia a machine for pigs
28.
28.
lolman598
#27: ha egymagam játszok,se váltott ki tőlem tőbbet egy halk bazdmegnél,amikor elkezdett sercegni a képernyő és elkapott
#25 nem világmegváltó fordulatokat várok én,csak egyszerűen nem értettem,hogy mi az ijesztő benne,és miért van annyira felkapva.A Penumbra v. Amnesia simán veri,és tudtommal azt se AAA-címeket fejlesztő emberek készítették.
27.
27.
br1Koo
#16: tanulság: horrort nem haverokkal kell nézni/játszani.. akármit elém pakolhatnak ha van mellettem valaki, de egy régi sh játéktól vagy akármitől ami durva és bele tudom élni magam sikítva rohanok az első óvodába, hogy olvassanak fel nekem valami szép színes lapokkal fűzött könyvet ami rózsaszín szívárványt hányó pónilovakról szól.
23.
23.
Caine
De jó lesz majd este tolni tök egyedül!
22.
22.
Skyer
Eléggé hajaz az Alan Wake-re... A színvilága és a területei hasonlóak.
20.
20.
giga321
Jóóó ez rendesen fosatós. Az előző Slendernél 2 papírdarabig jutottam aztán elkapott és nem mertem többet tolniXD . Tudom nem ez a legparásabb játék a világon ( amnesiával nem is merek játszani ) de engem már a Dead Space 1 is halálra paráztatott.
19.
19.
markoci555
#15: kipróbáltam és unalmas, értelmetlen játék
18.
18.
Moldren
Az előző elég gyenge volt, de ez nagyon tetszik.
17.
17.
lolman598
#12: You knew slender man,before it was cool!
16.
16.
lolman598
még feszesebb történet?Mert az előzőnek volt története?Jó tudni.
Egyébként én nem értem,mire ez a nagy felhajtás a slender miatt,haverral eljutottunk a 6. lapig,ott meghaltunk,párszor még megpróbáltuk,de semmi ijesztő nem volt benne.
15.
15.
Necreon
#1: Videót néztél róla vagy játszottál vele? Mert videón nekem sem ijesztő, de tapasztalatból tudom hogy a bőrszékem megóvása érdekében kerülnöm kell az ilyesmit ha arról van szó hogy mivel játszom (értsd: össze vissza fosom magam :D).
14.
14.
kalitka9
#13: Én is csak az amnesa-tól paráztam be :D és januárban jön: Amnesia a machine for pigs
Magy elvárásaim vannak tőle, de az outlast, meg ez is érdekel :)
13.
13.
laptopos
Én nem tudtam beparázni ettől a játéktól,sőt az egyetlen amitől befostam,azaz amnesia.
12.
12.
Game Fan
Miért gondolja mindenki hogy az előzőleg megjelent rész az ELSŐ rész?? megsúgom hogy az előtt is volt egy rakat slender man játék mégsem foglalkozott vele senki sem. Tipikus youtube sztár lett ez a játék is.. -.-'
11.
11.
Gamerdavid
Nem lesz ez rossz, csak furán néz ki.
9.
9.
Monyo2012
Remélem elmegy majd a gépemen, mert eddig az összes slenderrel játszottam és ezt sem szeretném kihagyni. Amúgy a a kapucnis zombi az kicsodamicsoda ?
8.
8.
Jared
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!! :)
7.
7.
sajmon
Nagyon jó horrornak tartom az előző részt de ez tényleg nem ütött olyan nagyot ez a trailer ,bár biztos király lesz :)
6.
6.
DON GONDOCS
Végre egy jó kis horror játék az Amnesia mellet. A régi kedvenceknek már csengettek. AiTD, RE, SH vagyis nem mert jó kis akció játékok készültek belőlük.
5.
5.
Legyen akármilyen ijesztő, pont a "gagyisága" miatt nem próbáltam az első részt sosem. Ez viszont nagyon ütősen néz ki.
4.
4.
Kazuya
Ettől a slendermentől kiráz a hideg.
Mikor először hallotamróla nem is tudtam aludni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...