2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!

Egyre több blogbejegyzés születik a GK-n, mi pedig ennek csak örülni tudunk; természetesen idén sem marad el a ti írásaitok alapján készült toplista, amiben 2012 legolvasottabb anyagait soroljuk fel.

10. Far Cry 3 Teszt


A Far Cry 3 az idei év egyik legjobbja, leírtuk már sokszor, de ami a pláne, hogy ti is több alkalommal megtettétek ezt. Dokopas tesztje lett a tizedik legolvasottabb poszt.

9. Skyrim Modolás: Első lépések


Imádjátok a Skyrimet, hát még a modjait, ilyen írásból is több született az idén. Kerub a kilencedik legolvasottabb bejegyzésben a modolás rejtelmeinek kezdeti lépéseiről ír.

8. dibalo 3 test


DollSyndrome dibalo Diablo III-tesztje lett a nyolcadik legolvasottabb írás. Sok hozzáfűznivalónk nincs, de ez is kétségtelen bizonyíték, hogy a trollkodást is lehet jól csinálni.

7. Ki a franc az a Sólyomszem?


Batman írása még a Bosszúállók premiere előtt született, és a Marvel-filmekben eddig jócskán hanyagolt szuperhőst mutatja be. Noha Sólyomszem a Thorban is feltűnt rövid időre, az Avengersben mutatkozott be csak igazán.

6. Prometheus filmelemzés és kérdésmegoldás


Rövid, velős írás a szintén idén debütált Prometheusról. Pharaoh a kritikája mellett "kérdésmegoldást" is önként vállalt, a filmmel és a háttértörténettel kapcsolatos fekete foltokra is igyekezett rávilágítani.

5. Kritika: A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises)


Még egy toplistás poszt Batmantől, ezúttal ráadásul olyan, ami abszolút passzol a nevéhez: legújabb Nolan-féle Batman-mozi kritikáját olvashattátok el.

4. Skyrim realizmus mod gyűjtemény


Mondtuk, hogy szeretitek a Skyrim-modokat! Kerubnak egy másik, a témában írt posztja is befért a legjobbak közé, ez történetesen az előzménye a fentebb említettnek.

3. A NASA bejelentette, hogy nemsokára a Föld belemegy a „null síkba“

2012 a világvége volt, és bár mostanra vége lett, azért a GK-n is nagy olvasottságra tett szert egy olyan cikk, ami az egyik elpusztulási koncepciót ismertette. Köszi, JacoB!

2. Star Wars: Kultikus hajók és járművek


Az ezüstérmet dante92 posztja vitte el, amiben azt az idén debütált Star Wars-újságot mutatta be, ami a sorozat jól ismert hajóiról és járműveiről szólt.

1. Pou - Az új őrület.


Meglepetés, az aranyérem csakugyan dante92-nek jutott! A Pou-ról szóló poszt ráadásul toronymagasan verte a többit, ugyanis jóformán aki rákeres a játékra, itt fog kikötni. És hát ez valami!

31 komment - szólj hozzá!