Közös játékon dolgozik J.J. Abrams és a Valve

Nem hittük volna, hogy a játéksajtó is J.J. Abrams nevétől fog zengeni, pedig de: az új Star Wars rendezője a Valve-val dolgozik közös játékon, és az is lehet, hogy mozit csinál a Portalból vagy a Half-Life-ból.

A Valve társalapítója, Gabe Newell és J.J. Abrams rendező a Las Vegas-i D.I.C.E. Summit keretei között tartottak közös előadást a játékok és a filmek történetmeséléséről, és mint kiderült, nem csak erre a néhány tíz percre álltak össze: bejelentésük szerint közös játékon fognak dolgozni.

Hogy pontosan miről lehet szó, nem tudni (nem, állítólag nem a Half-Life 3 az a szupertitkos projekt...), de bármi is legyen az, a stáblista alapján már rendkívül izgalmasnak ígérkezik. Nem kisebb hír emellett, hogy az úriemberek azt is leszögezték: megvizsgálják annak a lehetőségét, hogy a Half-Life-ból vagy a Portalból filmet készítsenek.

Ha valaki nem hallotta volna, mert mondjuk most jött haza a másfél éves nyaralásáról: Abrams a májusban mozikba kerülő Star Trek-film után a Star Wars hetedik részének munkálatait veszi a nyakába.

10 komment - szólj hozzá!