SimCity - bűnözők és bűnüldözők

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 9.
  • Hír
Link másolása
Fény derült a SimCity limitált kiadásának tartalmára, s emellett a második zárt bétateszt időpontjáról is lehullt a lepel - nem árt sietni, mivel a regisztráció február 11-én lejár. Új trailerrel szolgálhatunk.

Befejeződtek a SimCity munkálatai, a játék második bétatesztje február 17-én veszi kezdetét, és immár továbbfejlesztett tartalmaknak örülhetünk. Ha még nem regisztráltál rá, itt megteheted - határidő: február 11.

A limitált kiadásban megtaláljuk a Heroes and Villains címre keresztelt bővítményt, amellyel a játékosok szervezett bűnözői hálózatot hozhatnak létre, illetve a rendőrséget is fejleszthetjük egészen a szuperhős-státuszig, annak érdekében, hogy a városban helyreálljon az egyensúly. Főgenyát is kapunk Dr. Vu’s Evil Lair, a minden hájjal megkent lángelme személyében, ám a szuperhősök csapatával odacsaphatunk neki.

A SimCity március 8-án jelenik meg PC-re és Mac-re.

8.
8.
alexcargooo
7.
7.
Füles
#6: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1330608820
6.
6.
alexcargooo
köszönöm az első kérdésemre a válaszokat xD mellesleg szerintem lehetne csinálni egy olyan közösséget ahol magyar simcity játékosok vannak vagy valami ilyesmi
5.
5.
markoci555
szuperhősösdi... nem illik egy városirányítós játékba
3.
3.
traumraise
#1: az az hogy előzetes nyilatkozatot teszel a vásárlásra.....ha dvd-t rendelsz akkor nem fizetsz előre, csak megrendeled. Ha originen digitális verzióban rendeled meg majdnem kétszer annyiért mint amennyi egy magyar boltban akkor igen, előre kifizeted és ahogy megjelenik 8-án reggel már töltheted is le.
2.
2.
robogo98
nem csak a boltoknak tájékoztató hogy mennyit rendeljek
1.
1.
alexcargooo
érdekes...az előrendelés az az hogy már most kifizetem? xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...