Star Wars: First Assault - még három kép

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 13.
  • Képek
Link másolása
A Kotaku folytatja a Star Wars: First Assault-látnivalók csepegtetését. Ma újabb három screenshotot kaptunk az Unreal Engine által hajtott Star Wars-játékból, ami a hírek szerint a Battlefront III előfutára lehet(ett volna).

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Star Wars: First Assault projekt valóban létezik, és bár a Kotaku forrásai szerint tavaszra tervezték a megjelenését, a Lucas-birodalom felvásárlása óta kétséges a játék sorsa.

Egyébként egy multiplayer-orientált lövöldéről van szó, Unreal Engine-féle hátszéllel, amit a Star Wars: Battlefront III előfutárának szántak. Ma újabb három képet kaptunk belőle, szintén a Kotaku jóvoltából.

15.
15.
rappit
Remélem nem egy Call Of Star Moder Wars 94 lesz belőle
14.
14.
Mr. Wagner
#13: A kettővel sem volt semmi baj, csak nem volt elég idejük befejezni, mert a kiadó sürgették a fejlesztőket. Ha leszeded mellé a restored content mod-ot akkor az visszaállítja a játékot olyanná mint amilyen eredetileg lett volna. Egy új bolygó, több döntési lehetőség a játék folyamán amiknek hatására a partyd tagjai véglegesen meghalnak, ha a sötét oldalon állunk akkor a Malachor V-ön Atton rátámad Micalra, Mira egyedül próbálja megkeresni Kreiát és még sok más plusz. Érdemes kipróbálni.
13.
13.
sunstreaker
Hát igen, egy KoTor 3 az adná neki eléggé :D, de azért remélem, hogyha ki is jön a közeljövöben, akkor nem cseszik el ugy mint a 2 - t
11.
11.
Mr. Wagner
#10: Valószínű, hogy ez megmarad vágyálomnak. Bár nem sok minden tenne boldogabbá mint egy KotOR 3 bejelentés :)
10.
10.
Raziel88
KOTOR 3-at nem szeretnének csinálni?
9.
9.
Kocsis92
7.
7.
Mr. Wagner
#2: Bizonytalan a sorsa, és azért dobják ki most ezt a sok képet, hogy ha tetszik az embereknek akkor hallassák a hangjukat és mondják meg a Disneynek, hogy ne kaszálja el a fejlesztést.
5.
5.
Simonus18
#1: Valóban tetszetős a level design, maga az Unrealos grafika is. A SW játékok nagy része úgyis kölcsönzött ötletekből táplálkoznak, szóval nyugodtan jöhetne.
4.
4.
markoci555
az előző képek jobban bejöttek, de itt a 3. is nagyon jó
3.
3.
kivenoko
Én sem bánnám, ha végre lenne valami jó kis SW játék... főleg ami Multis is...
2.
2.
Kocsis92
most akkor jön ez vagy nem tulajdonképpen? mert baromira tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...