Új játékon dolgozik a Neverhood készítője

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Doug TenNapel a Facebookon árulta el, hogy új játékon dolgozik, ráadásul a Neverhoodhoz hasonlóan az is stop-motion technikával készül, és point & click kalandjáték lesz. Már most imádjuk.

A The Neverhood című kalandjáték 1996-ban jelent meg, azóta pedig klasszikussá vált. Jó hír a rajongóknak. hogy Doug TenNapel a Facebookon bejelentette: a Neverhood néhány egykori fejlesztőjével új projektbe vágott, ami point & click kalandjáték lesz és ugyanúgy stop-motion technikával készül, mint annak idején a Neverhood.

Mielőtt viszont bárki megörülne: biztosan nem Neverhood-folytatást kapunk, a játék néhai kiadóját, a DreamWorks Interactive-ot (most Danger Close) felvásárolta az Electronic Arts, a cím jogai pedig nála vannak. TenNapel elmondása szerint ő ezért nem bánkódik, maga vállalta, hogy a Neverhood jogait eladja, mikor összeállt a DreamWorksszel, és különben is: "sokkal könnyebb és jobb poén valami újat kitalálni".

A játékról még nem tudunk semmit, a munkálatokban mindenesetre közreműködik Mike Dietz és Ed Schofield animátor és grafikus, illetve Terry Taylor zeneszerző is visszatér majd.

7.
7.
Yanez
Az egyik kedvenc jatekom volt!
6.
6.
Cooper911
Háháá! Királyság! Imádtam a Neverhood-ot. Végre valaki aki nem folytatást akar csinálni hanem valami újat kitalálni.
5.
5.
TBO0
Ki ne imádta volna ezt a játékot.. :)
4.
4.
gyerecske
Nekem is nagy kedvenc volt,a zenéje is ütős
3.
3.
Numero Koron
#1 készült Neverhood 2! De az csak play station 2-re és ne nézd meg mert nagyon illúzióromboló. mert ilyen oldalról nézed és ugrálsz játék lett. :(
2.
2.
biohazard rex
Faterommal toltam kiskoromban, imádtam, de nekem ez volt a kedvenc részem a játékban https://www.youtube.com/watch?v=qIsgRgmT9MA :D
1.
1.
Regggie
A The Neverhood gyerekkorom legzseniálisabb játéka..nagy kár, hogy nem készült folytatás hozzá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...