Skylanderst csinál a Pokémonból a Nintendo

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Pokémon Rumble Wii U-s változatát még februárban jelentették be a japánok, nem is tulajdonítottunk nagy jelentőséget neki, most viszont kiderült, hogy az új részt Skylanders módra képzelik el a készítők...

A Pokemon Rumble című brawler sorozat a Wii U-n is tiszteletét teszi, az eShopból letölthető játékban benne lesz mind a 649 Pokémon, és közülük legfeljebb 100 darab eshet egymásnak összesen.

Noha a rajongóknak valószínűleg már ez is maga a tömör gyönyör, a játék igazi érdekességét azt jelenti, hogy a Skylandershez és a Disney Infinityhez hasonlóan ebben is műanyag figurákon keresztül férhetünk hozzá a különböző karakterekhez - igaz, ezekből kezdetben csak hét darab lesz, így egyelőre kérdéses, hogy a maradék 642 zsebszörnnyel hogyan játszhatunk. (A hétből hatot a mellékelt képeken is megcsodálhattok.)

A bejelentés több szemszögből is fontos, egyrészt ezt a lépést várta egyébként mindenki a Nintendótól, egyúttal itt mutatja majd meg magát először a Wii U kontrollerének NFC-támogatása is. Bizony: a Pokémon Rumble U-hoz nem kell külön portált venni, elég a GamePadre illeszteni a bábukat egy pillanatra, és mehet is a menet.

A projekt kísérleti jellegűnek tűnik egyébként, de legalább ez az árán is érződik: Japánban 19 dollárnak megfelelő jent kell fizetni magáért a játékért, a figurák pedig 2-2 dollárba kerülnek. Nyugati megjelenésről nincs hír, a távol-keleti szigetországban viszont április 24-én érkezik a Pokémon Rumble U.

6.
6.
Quent1n
Én egy frankó kis Pokemon TPS + fightos kalandjátékra lennék vevő. :) Létezik ilyen? :D
5.
5.
jszili32
#3: Már ne is haragudj, de a pokemon-t többen kopizták mint a skylanderst.
4.
4.
myrte
Olyan egyértelmű volt, hogy készítenek ilyet :D Várjuk szeretettel!
3.
3.
Sanyeszpaloc$
Nem hangzik rosszul De mindenkinek a skylanderst kell kopizni, nincsen saját ötletük? Szánalom
2.
2.
Kreto
Én szerettem volna ha előrefelé fejlődik a cím De ez valami borzasztó :D
1.
1.
detto1998
Csak 100-al harcolhatunk :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...