GDC 2013: The Wolf Among Us - a Telltale új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt már korábban is tudtuk, hogy a Telltale Games játékot készít a Bill Willingham nevéhez fűződő Fables-képregénysorozat alapján: az epizodikus kalandjáték The Wolf Among Us címen fut, és idén nyáron érkezik.

A The Walking Dead: The Game második évada előtt a Fables-képregények alapján készülő The Wolf Among Ust hozza el nekünk a Telltale Games.

Az IGN birtokába jutott információk szerint a játék Bigby Wolf történetét követi, akit egy fantasy világból száműztek New York városába, ahol megpróbálja megkeresni a tündérmesékből itt ragadt Mr. Toadot és a Három Kismalacot. Az első rész még ezen a nyáron tiszteletét teszi PC-n, Macen, Xbox 360-on és PS3-on.

A szokásos minőséget hozza a Telltale Games: a játékos döntései súlyos következményekkel járnak, a kiterjedt univerzumnak hála számos különleges, mély ábrázolású karakterrel találkozunk, sötét történetbe ágyazva. A The Wolf Among Ust epizódonként vásárolhatjuk meg.

További részletek hamarosan!

4.
4.
p3ti
#3: Csinálják csak :)
3.
3.
DON GONDOCS
Na megint egy új cím, legalább pbálkoznak.
2.
2.
p3ti
Huh, nagyon várom. De jobban örültem volna ha a Walking Deadet folytatják, de ha ez is lesz olyan jó minőségű, akkor én töltöm is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...