Torment: Tides of Numenera - Avellone is beszáll

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 4.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan véget ér a Torment: Tides of Numenera Kickstarter-kampánya, és a gyűjtés rendkívül jól halad: a korábbi ígéreteknek megfelelően a Planescape: Torment dizájnere, Chris Avellone is csatlakozik a fejlesztéshez.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel az inXile megígérte a rajongóknak: ha a Torment: Tides of Numenera Kickstarter-kampánya eléri a 3,5 millió dollárt, a Planescape: Torment dizájnere, Chris Avellone is csatlakozik a fejlesztéshez, sőt maga is ír egy karaktert a játékhoz. Nos, örömmel jelenthetjük, hogy a pénz összejött, így Avellone is beugrik majd.

A gyűjtésből még 36 óra van hátra, de a 900 ezer dollár helyett máris 3,6 milliót sikerült összekalapozni. A nagyobb tőke természetesen a korábban vázolt stretch goalok alapján több tartalmat is jelent, más kérdés, hogy ezért a fejlesztők kénytelenek voltak néhány hónapot csúsztatni a tervezett megjelenésen - pontos dátum még nincs, várhatóan 2015 közepén érkezik a játék.

Köszi, gildesh!

Update! Van egy új screenshotunk is, íme:

6.
6.
olymind1
Játékbeli videó amiről a kép készült: http://www.youtube.com/watch?v=5Is2T5ue5d8
Illetve egy másik videó, ha valaki nem látta volna még: http://www.youtube.com/watch?v=y4DJSEcjMsE
5.
5.
dBLOOD
#3: Köszönöm, még egy ember aki felismerte.
/off
Sagus Cliffs város látható a képen.
És yeeee! Maga az isten is beszállt! \o/
3.
3.
SLi
A Planescape: Torment-nél jobb RPG nem igazán készült soha, ezért baromi nehéz lenne megugrani a lécet amit felállított, pláne nem ilyen mini költségvetéssel.
2.
2.
KENKILL
#1: Tenyérből is jósolsz? :D
1.
1.
Cuppak
Eszméletlen jó játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...