Minimum - jön a TimeGate új free-to-play lövöldéje

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A gyenge fogadtatásban részesült Aliens: Colonial Marines társfejlesztője teljesen önálló címmel próbálkozik. A free-to-play modellben PC-re megjelenő, free-to-play Minimum valóban minimalista grafikával operál.

A TimeGate Studios neve nem mindig jelentett egyet a kétes minőséggel, s habár az Aliens: Colonial Marines fejlesztésében betöltött szerepe máig nem tisztázott, voltak olyan tisztességesen sikerült alkotásai, mint a Section 8. A csapat bejelentette, hogy már készül a következő projektje, a Minimum, amely PC-re érkezik, és egy free-to-play akciójáték lesz.

A Minimum olyan klasszikusokból merít, mint a Raiden és a Contra. A mészárlás során különféle power-upokat vehetünk fel, s ezzel fejleszthetjük a fegyvereinket öt szinten keresztül. Ám, ha megölnek minket, a nehezen összekapart javaktól is búcsút kell mondanunk.

A meccseken két nagyobb óriáskarakter is összeméri az erejét, a játékosok őket támogatják minden erővel. A titánok energiája úgy nő, hogy azok a leölt ellenséges kreatúrák erejét magába szippantják. A kooperatív produktum kétségtelenül sokat merít a Minecraftból és a Halóból is, ám kétségtelen, hogy egészen egyedi TPS készül.

Megjelenési dátum még nincs, de április 16-ától minden elővásárló kipróbálhatja a Steam Early Access program keretében.

10.
10.
Stranger
#9: Sztem egyszer valamiért nem töltődtek be a textúrák és rájöttek, hogy ez így milyen egyedien néz ki. xd
9.
9.
Extol
Úgy néz ki mint a játék aminek még el se kezdődött volna igazából a fejlesztése. Valami grafikai motor teszt kb
8.
8.
shooter1234
Nekem elsőre olyannak tűnik mint az Ace of Spades, csak az ugye FPS.
7.
7.
Jared
aranyos kis játéknak tűnik :)
6.
6.
Dreadlox
ha ennek queadcore lesz az ajánott gépigény én kettéfosom a gépem:D
4.
4.
Necreon
A Black Prophecy-ből sikerült benyúlni a trailerhez az OST-t látom, ill. hallom. Egyébként hangulatosnak néz ki, de ha bennem lenne a rosszindulat mondhatnám hogy "hát az Aliens után rájöttek hogy nem megy ez nekik, így inkább direkt ráírják hogy minimalista és akkor nem kötnek bele". Persze hülyeség lenne ezt mondani.
3.
3.
Pharaoh
Találó cím (a Halo-nál is "minimálabb"), de cserébe kapunk részben rombolható környezetet, szép effekteket, hangulatos játékmenetet érdekes feature-ökkel! Várom a fejleményeket!
2.
2.
Cuppak
ez rohadt jól néz ki :D. várós!
1.
1.
chosa91
fuhh, elsőre a LEGO ami eszembe jut, amúgy bejövős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...