GRID 2 - részletek a multiplayerről

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 12.
  • Hír
Link másolása
A Codemasters végre lerántotta a leplet a GRID 2 többjátékos szegmenséről. Az online mókát a RaceNeten keresztül élvezhetjük, akár 12 játékos egyidejű részvételével, kilenc játékmódban. Látnivalókkal is szolgálhatunk.

Habár a játék delejes, minimum 30 órás karriermódot kínál (ha mindent száz százalékosra akarunk teljesíteni), a multi mégsem csak egyszerű adalék. A GRID 2 többjátékos megmérettetései a RaceNeten keresztül zajlanak, mellyel nyomon követhetjük a többi játékos teljesítményét és eredményeit. Hetente új challenge-ek várhatók, s a RaceNetet alkalmazásként is elérhetjük okostelefonokra és tabletekre, így bármikor képben leszünk az új hírek terén. A multi a karriermódtól teljesen elkülönülő fejlődésrendszert használ, amely kellően mély és rugalmas ahhoz, hogy megfeleljen a modern követelményeknek.


Akik nem szeretik a macerát, indíthatnak rögtön gyors versenyt, de offline módban lehetőségünk van osztott képernyőn is nyomulni. Az online verseny egyszerre 12 játékost támogat, beleértve az egyéni versenyeket. A játékosok módosíthatják az autók teljesítményét, és az egyszerű szerkesztőfelület segítségével egyedi festéssel láthatják el a verdáikat. Hat milliárd különböző kombináció létezik egyébként.

Az új anti-griefing technológia segítségével egy szimbólum alá gyűlhetnek a játékosok, így gyorsan megtaláljuk majd a hozzánk hasonló versenyzőket. A játékmódok a következők: Race, Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off, Time Attack, valamint a Global Challenge-en belül az Overtake és a Power Lap.

Különféle rivalizálásoknak is teret enged a játék. A heti Rivalban a RaceNet automatikusan talál neked partnert a képességeid és a tevékenységed alapján. A Social Rivalban a barátainkat, vagy azokat a játékosokat hívhatjuk ki némi személyes versenyre, akikkel korábban már köröztünk. A Custom Rivalban egyedileg választhatjuk ki partnerünket különféle paraméterek, például földrajzi elhelyezkedés alapján.

A Global Challenge vadonatúj aszinkron multi módot jelent, mellyel akkor is versenyzünk a játékosokkal, ha éppen offline nyomulunk. XP-t és ingame pénzt szerezhetünk a kritériumok teljesítésével, hírnevünk folyamatosan növekszik ,és követőket állíthatunk magunk mögé. A követőket a riválisainktól is elcsaklizhatjuk.

Végül, érdemes megemlíteni, hogy az izgalmas online csatákat megörökíthetjük és egy gombnyomással feltölthetjük a YouTube-ra. A GRID 2 május 31-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

6.
6.
Tommy74
#4: Vagy csak béna a sofőrmókus...
5.
5.
ichigo477
ahh május vége nemjóó:(
4.
4.
lackosor6
#3: Naná, hogy úgy kanyarodik, mert egy fos lesz a fizikája...
3.
3.
Solid Snake1984
fúúú ez nagyn jó lesz, am csak én látom, hogy kicsit szögletesen kanyarodik még mindig az autó?
2.
2.
sikwitit
Van pár single player gameplay jelenet amiben van belső nézet is. Keress rá youtube -n. Nincs minden veszve .)
1.
1.
Cooper911
Ezen leirás alapján jól megcsinálták a multit. Ha még belső nézet is lenne akkor tökéletes lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...