GRID 2

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Szimulátor, Autós
Kiadó: Codemasters, Fejlesztő: Codemasters
A legendásan látványos és pörgős autóverseny folytatása már készül a Codemasters berkein belül.
Értékelés: 8.4

Levették a Steamről a GRID 2-t

A Codemasters a mai napon, előzetes bejelentés nélkül levette a Steamről a GRID második részét, és bár a lépést nem indokolta meg a kiadó, vélhetően a lejáró licencek miatt döntött így.

Ingyenes a The Sims 4 és a GRID 2

Plusz még egy ráadás, a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. A címben szereplő életszimulátort az Originen zsákolhatjuk be, míg a Codemasters autóversenyét a Steamen - nehogy lemaradj róluk!

Most ingyen bezsebelhető a GRID 2

Ismét ingyenes játékot kínál a Humble Bundle, méghozzá a TOCA-sorozat utódjának szánt Race Driver: GRID folytatását. A játék DLC-kkel együtt tölthető, most még két teljes napig.

Games with Gold - ezek jönnek májusban

Major Nelson blogján hivatalosan is bemutatkoztak a Games with Gold májusi játékai. A lista ezúttal nem lett olyan erős, mint az áprilisi, de így is egész jó címeket kapnak a Gold-előfizetők.

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.

Leépítések a DiRT fejlesztőinél

Mintegy ötven munkavállalójának mondott fel a Codemasters költségtakarékossági szempontok alapján. Az elbocsátásokat egy bennfentes szellőztette meg - a legnagyobb érvágás a GRID és a DiRT fejlesztőit érte.

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

A hétvégén tíz játékot próbálhatunk ki a Steamen

Általában csupán egy-két alkotást próbálhatunk ki hétvégente a Steamen, ám ezúttal nem kevesebb, mint tíz játék közül mazsolázhatunk. Lesz itt Company of Heroes 2, GRID 2, Trine 2 és Killing Floor is - igazi műfajkavalkád!

Tölthető a GRID 2 - Reloaded Edition

Új kiadást kapott a GRID 2, a Reloaded Edition viszont csak és kizárólag digitális formában érhető el. Nem meglepő módon bővített csomagról van szó, az alapjáték mellett az összes DLC is benne van.

Íme, a PlayStation Plus decemberi ajándékai

A Sony is elárulta végre, milyen ajándékokkal várja a PlayStation Plus-előfizetőket a következő hónapban: PS3-on a GRID második részének, PS Vitán pedig a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesnak lehet örülni.

Készül a GRID 3?

Elképzelhető, hogy nem kell olyan sokat várni a GRID folytatására, mint legutóbb: a Codemasters egy friss blogbejegyzése alapján többen azt tippelik, hogy készül a harmadik rész.

GRID 2 - tölthető a Demolition Derby

A Demolition Derby egy új játékmód minden GRID 2-tulaj számára. A roncsderbit egy ingyenes DLC formájában tehetjük magunkévá - PC-n és Xbox 360-on már most, a PS3-asoknak még egy hetet várni kell rá.

GRID 2 - visszatér a Demolition Derby

A Codemasters autós játékának DLC-áradata nem áll meg, de legalább meghallgatták a rajongók visszajelzéseit. Egy ingyenes kiegészítő formájában visszatér a Demolition Derby, de kapunk még autókat és új pályákat is.

GRID 2 - elérhető a Peak Performance Pack

Már tölthető a GRID 2 legújabb DLC-je, aminek az amerikai izomautók és az európai benzinfalók szerelmesei örülnek majd. Természetesen nem alapmodelleket kapunk, hanem tuningolt benzinfalókat.

Blogajánló: Comic-Con a Gamekapcson

Vasárnap befejeződött az év egyik legnagyobb geek fesztiválja a Comic Con. Az esemény hatására komoly emberek öltöztek be valamelyik szuperhősnek, óriás robotok harcoltak szörnyekkel - lázba is hozta bloggereinket.

GRID 2 - elérhető a Drift Pack DLC

Mától tölthető a GRID 2 legújabb letölthető csomagja, amely a driftelés szerelmeseinek kedvez. Csúszkálásra specializált benzinfalókhoz juthatunk a DLC-ben, szám szerint négyhez. Képeink és videónk is van róla.

Rég nem látott siker a The Last of Us

A The Last of Us nemcsak vezeti a brit játékeladási toplistát, de az L.A. Noire óta nem volt olyan új cím, ami ekkora sikert aratott volna az országban. Az Uncharted 3-ra azért nem vert rá.

Még mindig a GRID 2 vezeti a brit toplistát

A közvélekedéssel ellentétben a toplista élén nem mindig a legújabb játék áll, a Remember Me rajtja például nem is volt elég a csúcsra, csak egy harmadik helyre. Az aranyérmes még mindig a GRID 2.

GRID 2 - rajongók hozták el a cockpit-nézetet

A Codemasters szerint a játékosok mindössze öt százaléka nyomult műszerfalas nézettel a GRID első részben, így a folytatásban már ki is vágták ezt a kameraállást. Tehetséges modderek viszont orvosolták a problémát.

A GRID 2 vezeti a brit toplistát

A GRID 2 kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott, ezzel régen nem látott magasságba lökte a Codemasterst. A Fuse viszont gyalázatosan leszerepelt, csak a harminchetedik lett.