Company of Heroes 2 - lesz Theater of War mód

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 30.
  • Hír
Link másolása
A Relic bejelentette, hogy a készülő második világháborús RTS-ét az úgynevezett Theater of War játékmóddal is felvértezi, ami különböző megtörtént eseményeket dolgoz fel az egyjátékos és a többjátékos szegmensben.

A Theater of War játékmód lehetővé teszi, hogy a kampánytól függetlenül olyan történeteket meséljen el a két szemben álló frakció szemszögéből, melyek megtörtént eseményeken alapulnak, azaz a keleti front híres vagy elfeledett csatáit mutatják be.

A küldetések 1941-ben veszik kezdetüket, s a játékosok választhatnak, hogy a németek, vagy a szovjetek oldalán szeretnék-e átélni az eseményeket. Számos helyszín, több éven átívelő konfliktusok hada vár ránk, minden oldal kilenc missziót tartalmaz majd.

A Relic Entertainment elmondása szerint rengeteg ötletet kaptak a rajongóktól arra nézve, hogy mely csatákat szeretnék viszontlátni a Company of Heroes 2-ben, de nem mindegyik illeszkedik a kampányba, így azokat külön is lejátszhatjuk a Theater of War játékmódban. Ez egyfajta hidat képvisel az egyjátékos és multis tartalmak között, egyedül vagy többen is nyomulhatunk benne, és magas újrajátszhatósági faktorral rendelkeznek.

A fejlesztők azt tervezik, hogy a Company of Heroes 2 megjelenése után további Theater of War-tartalmakkal bővítik a felhozatalt. A játék június 25-én jelenik meg PC-re.

7.
7.
Quent1n
#2: Ezzel nincs mit kezdeni ez már csak így megy. Plusz szerintem ez sokkal élvezetesebb mint 10+ tankot nézni ahogy lövik egymást hisz egyenként lehetetlenség őket irányítani.

mestermagyar: Dehogy kéne. :) Persze a felvetés jó és olyan játék is kell de az már inkább menedzser játék kb. SZERINTEM jobb ez így sokkal még ha nem is túlzottan élethű, bár a CoH eddig se arról volt híres. :)

MetalLord: Ha ebbe is lehet custom mapokat csinálni akkor kb. bárki megcsinálhatja aki ért hozzá :) Persze kampányban jobb volna de arra minimális az igény.
6.
6.
MetalLord
azért így már megcsinálhatnák Budapest ostromát. keleti frontnak keleti front, németek és ororszok csaptak össze, ráadásul elég jelentős is, szóval minden adott. ilyen még úgy sem volt játékban tudtommal
5.
5.
randall13
#3: Üdv az RTS-ek világában.
3.
3.
mestermagyar
#2: Ott a pont. A wargame european escalation kéne, hogy adja az ilyen játékok alapját. Ott tényleg elhiszed, hogy a valóságban is irányítja valaki fentröl az akciót. Olyan a company of heroesban, mint ahogy a valóságban nincs, hogy mindenkinek megmondod hol álljon, mintha headset lenne rajtuk a 2! VH-ban. Ott a tankok még nem, de az egységek 10+-osával futkároznak, és nem mondhatod meg, hogy ki pont mit csináljon.
2.
2.
Ooorky
Magyarul kapunk 18 coop skirmish pályát, olyan fenomenális küldetésekkel, mint Kursk-i csata ahol a 6 db T-34-es összecsap 1 Tigrissel és 2 Panzer IV-gyel...
1.
1.
DON GONDOCS
Ez a játékmód nagyon érdekesen hangzik, nagyon sokat dolgoznak rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...