Call of Juarez: Gunslinger - új trailer és képek

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 7.
  • Videó
Link másolása
A Techland célja az, hogy a Call of Juarez: Gunslingerben összehozza a vadnyugat leghírhedtebb betyárjait. Az új videóban meghallgathatjátok a játék főszereplőjének, Silas Greave balladáját - a fickó csak a bosszúra tud gondolni.

A Call of Juarez: Gunslinger május 22-én jelenik meg PC-re, Xbox Live-ra és PSN-re, de a Ubisoft addig sem rest újabb kedvcsinálókkal szolgálni. Silas Greave egy minden hájjal megkent pisztolyhős. A férfi szívét a bosszú hajtja, és fegyveréből látszólag úgy potyognak a golyók, mint szeméből a könnycseppek.

15.
15.
gnossos
Érdekes.. mintha az embereknek a vad nyugaton nem 5 hanem 10 liter vére lenne, úgy fröcsög meg patakzik.
A design amúgy nagyon Django-stíl.
14.
14.
avus
#13: Az biztos, RDR forever! :)
13.
13.
UrbyG
A trailer abszolút hangulatos, azonban nem várok csodát ettől a játéktól sem! Egyelőre nem néz ki többnek mint egy sima lövölde vadnyugati köntösben. De ha jó lesz a történet akkor már egészen más megvilágításba kerülnek a dolgok! :) Kíváncsian várom a megjelenést! A western amúgy is nagy kedvencem, de szerintem az RDR-t még egy jó darabig semmi se fogja letaszítani a trónról.
12.
12.
Rakottkrumpli
#11: Azért egy hatlövetű nem úgy sebez, mint egy usp45 pl ;) (gondolom én :D) De még így is kisebb a fröccsenés, mint a Django elszabadul-ban :D Én amúgy még nem láttam embert, akibe ilyennel belelőttek, szóval én hiszek nekik :D
11.
11.
metercsiken
Nekem bizony tetszik!
Persze ha akarok találok hibát benne, pl. a vér fröcsögését én picit soknak tartom.
( ahhoz képest,amit egy pisztoly okozna )
De ez legyen a legnagyobb gondom ezzel! : )
9.
9.
Rakottkrumpli
#7: A legelső résszel nem toltam. (még!) A bound in blood az jó játék volt, nekem tetszett, bár nem egy év játéka, de abszolút élvezetes vadnyugati lövölde volt.
A cartel már kevésbé jött be. Az gyenge lett. Erre megint csak kíváncsi vagyok. Nekem a trailerek alapján bejön. Főleg, hogy a híres "rosszfiúkról" fog szólni.
8.
8.
DON GONDOCS
A cartelnél csak jobb lehet.
7.
7.
KeXxX
nem rossz, tetszik. a robbanás se csúnya a chell-shaded grafika miatt. de van még mit fejődnie. egyébként melyik a legjobb, legélvezetesebb call of juarez játék? a tavalyi, vagy azelőtti milyen lett?
6.
6.
avus
Jó lesz ez. Imádom a westernt.
5.
5.
Akee92
A képeket elnézve grafikailag kicsit a Borderlands-re hajaz, ezzel a cell shaded megoldással :D Egész jónak ígérkezik cucc, de nem támasztok hatalmas elvárásokat a játékkal szemben, nehogy csalódás legyen a vége :) Mindenesetre nagyon ígéretes, nem jelent meg mostanában még csak hasonló sem... :) Várjuk :)
4.
4.
Elyas
Èn a 2. Részt 3szor toltam vègig... Az a kedvencem de ez is jónak tűnik
3.
3.
goblinfing
Ez még mindig semmi az elöző részekhez képest, megkockáztatom hogy még jobban is néz ki a 2. rész mint ez.
2.
2.
fnonika
Jó a trailer csábító :)
1.
1.
h.jozsa
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...