Call of Juarez: Gunslinger

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Network, Xbox 360 Live Arcade

Akció, FPS, Western
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Techland
Letölthető formában tér vissza a Call of Juarez-sorozat.
Értékelés: 8.3

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

Switchre nyargal a Call of Juarez: Gunslinger

A Nintendo játékosai sem maradnak 2019-ben vadnyugati kalandok nélkül! A Techland csapata úgy döntött, hogy elhozzák Nintendo Switchre is az eredetileg 2013-ban megjelent, párbajhősökkel és dinamitokkal teli Call of Juarez: Gunslingert.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

A Red Dead 2-nek tiszteleg a Call of Juarez-csapat

A Techland csapata egy baráti gesztust tett a közelgő Red Dead Redemption 2 felé, és egy üdvözlő videót tettek közzé a Call of Juarez: Gunslinger motorjával. A lengyelek biztosak benne, hogy Arthur Morgan legenda lesz.

A Techland adja ki a Call of Juarez-címeket

A lengyel kiadó bejelentette, hogy megszerezte a Call of Juarez-sorozat kiadási jogát a Ubisofttól - pontosabban inkább visszakerült a fejlesztőhöz. Ennek hála a Gunslinger visszakerült a digitális boltokba.

Kiadót alapított a Techland is

A Dead Island és a Dying Light fejlesztője játékkiadásba vágta a fejszéjét. A lengyel cég azt tervezi, hogy minden évben két nagy multiplatform és négy digitális címet ad ki. Hamarosan fény derül az első játékukra is.

Visszatértek a Ubisoft játékai a Humble Bundle-be

Ez már a sokadik alkalom, hogy Ubisoft-játékokkal tömik meg a Humble Bundle-t, de annyi baj legyen: ha kimaradt a Far Cry 3 vagy az Assassin's Creed: Rogue, itt az alkalom, hogy olcsón lecsapj rájuk!

Készítsünk interjút: te kérdezel, a Techland válaszol!

Óriási lehetőséget kaptunk, úgy alakult, hogy interjút készíthetünk a Dead Island és a Dying Light játékokat is jegyző Techland vezérigazgatójával. Persze nem vagyunk mi önzőek, hagyunk titeket is kérdezni!

Frissítve: Ubisoft-játékok az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legfrissebb Humble Bundle akció, amelyben a Ubisoft játékai kapták a főszerepet. Noha a Tom Clancy-címekkel kétszer is találkozhattatok így a közelmúltban, most Assassin's Creed és Rayman is került a kalapba.

Techland: folytatni fogjuk a Hellraid fejlesztését

Méretes interjút adott a Techland vezérigazgatója az Eurogamer újságírójának, és egy sor érdekességet elárult a cég projektjeivel kapcsolatban. Szóba került a Hellraid, a Dying Light és a Call of Juarez is.

PlayStation Plus - íme, a júniusi kínálat

A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak majd a PlayStation Plus előfizetői júniusban. A PS4-tulajok ezúttal négy játéknak örülhetnek, ezek közül az egyik egy AAA-cím!

Blogajánló: LEGO, Gunslinger, Metal Gear Solid

Vége a tavaszi szünetnek, vége a pihenésnek, így ismét pennát fogtunk, és megírtuk, kik voltak az elmúlt két hét legjobb bloggerei. Kattintás után indul is az ajánló!

Hiányzott a Ubisoftnak a Ghost Recon

Megérkezett a Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentése: az elmúlt három hónapban jelentősen zsugorodott a kiadó forgalma a tavalyi évhez képest, miután nem jelent meg igazi nagy címe.

Launch traileren a Call of Juarez: Gunslinger

Holnap válik letölthetővé a Call of Juarez: Gunslinger, ennek apropóján a Ubisoft egy átlagosnál hosszabb launch trailerrel és néhány screenshottal ünnepel. Tessék átnyálazni őket!

Call of Juarez: Gunslinger - új trailer és képek

A Techland célja az, hogy a Call of Juarez: Gunslingerben összehozza a vadnyugat leghírhedtebb betyárjait. Az új videóban meghallgathatjátok a játék főszereplőjének, Silas Greave balladáját - a fickó csak a bosszúra tud gondolni.

Májusban jön a Call of Juarez: Gunslinger

A Ubisoft bejelentette a Call of Juarez: Gunslinger végleges megjelenési dátumát, sőt egy nagy adag látnivalót is mellékelt a jó hír mellé. Az új rész visszatér a vadnyugatra, de a játékmenete jóval árkádosabb lesz.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Call of Juarez: Gunslinger - itt a gameplay trailer

A korábbi ígéreteknek megfelelően mára befutott a Call of Juarez: Gunslinger gameplay trailere, sőt néhány screenshotot is mellékeltek a készítők az előzetes mellé. "Ha az igazság elbukik, jön a bosszú."

Call of Juarez: Gunslinger - friss kedvcsinálók

Idén érkezik a Call of Juarez folytatása Gunslinger alcímmel. A Techland westernjátékával bővebben is megismerkedhetünk március 14-én, ám addig új teaserrel és képekkel üthetjük el az időt.

Letölthető arcade játék az új Call of Juarez

A tegnapi teaser kép nem hazudott, ma valóban bemutatkozott az új Call of Juarez. A Gunslinger alcímet viselői epizód a visszatér a vadnyugatra, összehoz bennünket egy rakás ismert banditával, ráadásul mindez letölthető formában, jóval arcade-osabb játékmenet keretében lesz elérhető.