Gran Turismo 6 - masszív képzuhatag

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 16.
  • Képek
Link másolása
A Polyphony Digital kitett magáért, egészen pontosan 120 screenshot landolt nálunk a tegnap bejelentett Gran Turismo 6-ból. Emellett a Silverstone-ban tartott teljes prezentációt is megtekinthetitek.

Kifogástalan minőségű, 2500x1406 pixel felbontású screenshotokkal gazdagodtunk a Gran Turismo 6-ból, bizonyára eltart majd egy ideig, míg végigzongorázzátok magatokat rajtuk. A Polyphony Digital fejese, Kazunori Yamauchi a Gran Turismo 15. születésnapján jelentette be a PS3-ra érkező hatodik részt Silverstone-ban, a teljes prezentációját immáron Ti is megtekinthetitek:

Némi gameplay:

A szimulátor átdolgozott aerodinamikai rendszerrel érkezik, az engine-en is történt némi változás, illetve a felfüggesztések modellezéséért is egy új eljárás felel. A játékosok saját versenysorozatokat és bajnokságokat készíthetnek, amiket aztán online is végigjátszhatnak az érdeklődők. A készítők azt ígérik, hogy több beleszólásunk lesz az internetes eseményekbe. A GT6 új felhasználói felülettel érkezik, a navigálás sokkal gyorsabb lesz, lévén a betöltési idők is jelentősen lecsökkentek.

Yamauchi a Gamespotnak elárulta, hogy bár a Gran Turismo 6 kizárólag PS3-ra jelenik meg karácsonykor, elméleti szinten fontolóra veszik majd a next-gen változatot. Az idei E3-on további információk érkeznek a játékról.

Most pedig beszéljenek a képek:

26.
26.
csoki0619
#23: :D XD Hat igy mar tenyleg vicces! De a lenyeget ertetted vegulis, ugye? Korbejar, beszall, atszellemul, begyujt! (kb. ez lehet a piromaniasok eletfilozofiaja is) :D
23.
23.
Ventus
#22: Nem sértésnek szántam csak viccnek, csak olyan jó jött ki ahogy leírtad hogy kőrbe jártad, beültél, átszellemültél és utána begyújtottad az egészet :) :) :) ez egy ferrarinál valóban sokat számít :) :)
22.
22.
csoki0619
#20: Nagyon vicces vagy! HA-HA! Hidd el, ha te is itt elnel, megszokasbol te is igy mondanad! :-) De igazad van, beinditani akart lenni. Elnezest kerek uram! Hidd el tudnak ennel viccesebb kifejezeseket is mondani! Azt is csak nem reg tanultam meg, h az oszt helyett es-t kell mondani! Az ekezetek meg nem mennek, de azt is csak ma tudtam meg, h mit jelent az a szo h ékezet. :-)
21.
21.
NECROSMOKE
#20: LOL, LOL, LOL, LOL, és még a tetejébe egy XD ^_^
20.
20.
Ventus
#19: Többször is próbáltam de egyiket se tudtam begyújtani! Végig is lehet nézni ahogy leég? :)
19.
19.
csoki0619
Feltetelezem ha mar ennyire reszletesen ki lesz dolgozva a belsoter akk arra is tobb hangsulyt fognak fektetni. Speciel nekem a Forzaban az az egy tetszett nagyon, h beulhettel, atszellemulhettel abba az autoba amit rengeteg (jatek)penzert megvettel. Korbelehet jarni, begyujtani, es azert az egy Ferrarinal sokat szamit. A gt5-ben jo, megvetted ott volt a garazsba, de nem volt olyan feelinges.
18.
18.
NECROSMOKE
#1: Probal az online autovasarlasnal. Ott szokott lenni Toyota meg Dodge.
17.
17.
NECROSMOKE
Megint kitettek a polifoni fiuk magukert.
16.
16.
simon 555
#12: Lehet rosszul emlékszem, de törik a kocsi a GT5-ben, valamint koszolódnak is. Nem ok nélkül lehet megmosni benne az autót.
Valamint a verseny után úgy marad ha összetöröd, csak magasabb szinten.
15.
15.
unrealnoise
#13: Azért a prémium autók és a jobb pályák nagyon szépek voltak, persze volt pár amit jobb lett volna nem is látni a pályák közül , de hát ez van. majd talán itt...

ami nagyon jó lenne, az a leaderboards még. meg valami Forza4-es rivals módhoz hasonló cucc. :p gondolom nem akarták ellőni az összes "poént" elsőre. :)
14.
14.
unrealnoise
#12: igen, jó lenne ha lenne száraz pályán is végre ablaktörlőnk. jó lenne, ha tényleg dinamikus lenne nem csak az időjárás minden pályán, hanem maga a kocsi is dinamikusan változna.

vicc, hogy pl egy mobilos játékban (Real Racing 3) ezt mennyire jól megoldották. töröd a kocsit? Perkálj! van tétje, koszolódik, horpad, leszakat, szélvédő betörik. Jó lenne ha ezekről is lenne valami infó illetve pozitív fejlemény a jövőben...
13.
13.
Falcon
playstation tulajként hatalmas csalódás volt a gran turizmo 5 ami tulajdonképen egy gt4 hd verzióját takarta pár uj kocsival és pályával:( ugyanazokkal a gagyi hangokkal mint egy 50 köbcentis robogót vagy távirányítós kisautót hallgatnék nem egy 600 lóerős kocsit! a másik hogy semmi gumi törmelék a pályákon! a menü undorító és a zene ami szol alatta azzal gyilkolni lehetne annyira rósz!
egy pillanatra fellelkesedtem de ez a gameplayt látva végleg lemondtam a sorozatról .....kivárom a Project C.A.R.S.-ot
12.
12.
nukebomb
A Gameplay videón nagyon jól látszik az átdolgozott felfüggesztési modell, szerintem ez igen impresszív! És az is látszik, hogy egyenlőre még itt sincs porolás a visszapillantó tükörben...

Amúgy nekem a GT5-ben az nem tetszett nagyon, hogy minden autó - akármennyit mentél vele, akármilyen öreg, használt - úgy néz ki még a 100. körben is, mintha most toltad volna ki a szalonból. Steril nagyon az egész. Sokkal jobban tetszene, ha koszolódna az autó (ami már a Colin McRae Rally 2-ben is meg volt oldva), le kelljen mosni verseny után, üsd el a bogárrajokat, amiket le kell ablaktörlőzni. És rongyolódhatna a kocsi, mint az NFS Porschéban, és kelljen megjavítani verseny után, vagy ugyan abban az állapotban álljon a garázsban és aztán újra a rajthoz, ahogy az előző versenyt befejezted. Számomra ettől sokkal életszagúbb, benzingőzösebb lenne, mint attól, hogy aerodinamikai elemek ezreit pakolhatom fel a löklapokra...
11.
11.
nukebomb
Amúgy azt hiszem, hogy mégsem adom el a PS3-am, mikor megveszem majd a 4-et.... :)
10.
10.
nukebomb
#3: Erre a kérdésre akkor kaphatsz kielégítő választ, hogyha magad próbálod ki. :) Hajrá!
9.
9.
Type R
A pályák így telón keresztül kisképen mintha igazi fényképek lennének:-o nagyon szép!!! Ki gondolta volna még 'nem is olyan régen' amikor tűkön ülve vártuk ,hogy betölsön végre a c64...:-)
8.
8.
Jared
fasza nekem nagyon tetszik na megyek is gt5-ni
7.
7.
simon 555
#3: Igen úgy. Persze ki kell kapcsolni a segítségeket. Lfs-el mondjuk nem játszottam, de vezettem olyan autót ami benne van a GT5-ben és élethű szerintem. Persze ugye nem érzed a g erőket, de szerintem azt az lfs sem szimulalja:)
6.
6.
deviques
#3: Hol éltél eddig, egy barlangban?
5.
5.
simon 555
Az eredeti prezentációban azt írták új engine lesz a játék alatt. Most akkor új vagy csak változott?
3.
3.
azureknight0715
Azt írjátok hogy ez egy szimulátor? Akkor ezekszerint úgy viselkedik az autó mint az igazi? Pl értem ezalatt hogy az lfs tényleg szimulátor. Akkor ez? ME max akkor venném meg ha tényleg 100%-ig szimulátor. Am nem ismerem ezt a játék sorozatot, csak azért kérdem.
2.
2.
Ventus
#1: Hülyeséget nem akarok mondani mert z 5.-el nem tudtam sokat játszani de az előző részekben megnyerted a játék során azokat az autókat amiket nem lehetett megvenni. Emiatt mégis szerzek egy ps3-at még mert egy jó ideje boxon játszom de ez és a last of us meggyőzött.
1.
1.
strike19
Kötelező vétel.Az öt is kedvencem.Valaki nem tudja ,hogy lehet megvenni gt5-be pick up autókat? mert a boltba sem a használt autó piacon se találom.Jelenleg 17 szinten vagyok,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...