Bemutatkozik a Need for Speed Rivals

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA ezúttal nem várta meg az E3-at, már most leleplezte az új Need for Speedet. A sorozat következő része sok-sok rendőrös üldözést ígér majd, és természetesen a next-gen konzolokon is tiszteletét teszi.

A Need for Speed Rivals (nem keverendő össze az Underground PSP-s verziójával!) november 19-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, illetve valamikor az év végén landol a PS4-es és az Xbox One-os változat is. A fejlesztést a Ghost Games végzi a Criterion közreműködésével, előbbi az EA új, göteborgi csapata.

A Need for Speed Rivals nyitott világban játszódik, és nagy hangsúlyt kap benne a versenyzők és a rendőrök viaskodása. A játékosok bármelyik oldalra beállhatnak, folyamatosan fejlődhetnek, miközben új autókat és testreszabási lehetőségeket nyithatnak meg, az üldözésekhez pedig oldaltól függően különböző kütyüket, például EMP-t vagy radarblokkolót, vagy helikoptereket és úttorlaszokat szerezhetnek.


Az AllDrive fícsörnek köszönhetően a haverjaink bármikor beugorhatnak versenyezni hozzánk, segíthetnek bennünket a menekülésben vagy éppen beállhatnak a rendőrök közé, hogy szívassanak bennünket. A multit az Autolog hajtja, egyébként a játék alatt a Frostbite 3 engine dübörög.

82.
82.
Rolandd
#66: Teljesen egyetértek!!!! Van igazság h nem olyan mint régen blablabla,de örüljünk már neki,hiszen éves szinten pár db autos cim érkezik,ennyi :-)
81.
81.
LAZLOW20
#79: Ha jobban megnézzük a játékok a grafikán kivül persze,vissza felé fejlödnek.
80.
80.
sunstreaker
UnderGround 1-2 , Most Wanted az eredeti, Carbon ezen epizódokban is szintén szerpelt az eső..
79.
79.
Oldskoolgamer
#77: 77#, #76 Már a második részben is volt eső a Pacific Spirit nevű pályán ha 3DFX-e volt az emebernek igaz akkor még nem nézett ki feltétlenül jobban a játék. a 3.részben és a High Stakesben alapból ki be kapcsolható volt a Weather funkció. A Porsche Unleashed / Porsche 2000-ben meg az Alpok egy bizonyos részén havazatott még az Autobahnon többnyire esett az eső. Ne ez legyen már az eget rengető feature 2013-ban.
75.
75.
74.
74.
aordog
Tegyük a szívünkre a kezünket!
Mondjuk meg öszíntén, hogy a leírtak megegyeznek vajon az igazsäggal?
Aki utälja a jätékot az vajon nem szalad majd megväsärolni?
Az EA leszarja, hogy a magyar ember meg- e veszi vagy sem! De abban az esetben, ha valoban csapnivalo lenne a sorozat, akkor nem Pistike ês Zolika szavära hallgatva, hanem összegezve a viläg minden täjärol a negatív véleményeket, bezärnäk a sorozatot.
És mi van helyette?
Még egy következö rêsz!
Két lehetöség lehet:
1)
Az EA teljesen közömbös a sorozat sikerét illetöen, mivel a fö profitja a sportjätékokban van ( pl.: Fifa)
2)
Magyarorszägon a gamerek 90% - boldogtalan, eletcéltol mentes, pixelmäniäs, hétvégén bulizos, pärkapcsolat nélküli, fizetése felét PC- re költö, 4x3 szobäban töltö emberke.

Szerintem az elsö ällítäs az igaz! Az EA a hibäs:)
73.
73.
shatterhand
#68: GT-ben eleg hulye pattogasok voltak, de olvasd el mi van a cimbe irva: real DRIVING simulation. Azaz a vezetesre koncentraltak. A verseny resze, meg a falnak utkozese mar mas teszta volt sajnos.
71.
71.
Elyas
Nekem az UD2 marad az örök kedvenccekkel: Mitsubishi Lancer EVO 7 és a Nissan 350Z vel :)
70.
70.
MrBrooks
#68: Rossz oldalról közelíted meg. Nem kell szimulátornak lennie, hisz a széria legalább ugyanannyira arcade is mint szimulátor.
69.
69.
JackBauer
vicces azt olvasni, hogy egyesek szerint a régi "igazi" nfs-ek voltak jól ahol még lehetet tuningolni, ami persze igaz, hogy az u2 tökjó játék volt de akkor is sokan húzták a szájukat, hogy ez nem" igazi" nfs
68.
68.
Oldskoolgamer
#67: Még hogy lLAZA arcade gammel indult. A The Need For Speed fizikája még mai is dosboxon keresztül nézve csúnyán impresszív mert egy MS-DOS game volt sőt már 95-ben is mondhatta volna az ember hé ez már 94-ben is volt 3DO-n. Később én komolyan azt mondtam magamnak ha a GT1 szimulátor volt akkor az NFS1 főleg az volt még ha a körítésértől nem is ezt feltételeztük. A Gran Turismóban ugyanIS bármilyen tempóval nekirongyolhattunk a másiknak vagy a falnak nem borultunk fel. Sőt az esetek többségében lepattantunk. Igazuk van a többségnek az EA fikázást érdemel és semmi mást.
67.
67.
MrBrooks
#65: UP! MAN!

Uncsi a sok kis nyüszítő gyík, azt' sem tudják mi az igazi NFS. Ez az egyik legváltozatosabb versenyzős játék, mondhatni bekategorizálhatatlan. A sztori egy laza arcade game-el indult, majd követte egy méginkább arcade-os második rész, jött a nagy szerelmem a hot pursuittal, majd egyre szimulátorosabb high stakes-porsche (big love both). Majd vissza az árkád vonal, fesztendfjúriösz őrület hullámain az utcai vonal, majd egy gyöngyszem a Most wanted képében. Carbon felejtős, majd egészen a shifig szinte semmi. Gagyi béna zártpájás prostreet, meg undercover gyalázat után (shift2 is idefér) megszületett a HP 2010 ami számomra az NFS esszenciáját adta vissza. Good job criterion! The run valamit megint visszacsalt a régmúltból, de az irányítást olyannyira elba..ltázták, hogy esküszöm egy lobotómián átesett csimpánz írta a kódot alá. Az új MW egy lelketlen, érdektelenségbe fulladó szarkupac. (A temérdek mellékágat, meg mindenféle kütyüre kiadott változatokat nem említettem) Vannak a szériának hullámvölgyei, de semmiképpen nem halott.

BÍzom újra, hogy összekapják magukat, azt pedig kijelenteni hogy az NFS szar butaság. Max nem jön be egy-egy epizód de ennyi.

Mindenesetre kedves EA; HAGYD A BÚBÁNATBA A FROSTBITE ENGINE-t!!!!!
Vissza a chameleon-hoz!
66.
66.
shatterhand
bazzz, ezek a szarozások:))
gyors visszaemlékeztem milyen kommentek voltak még 15-20éve egy akár 4pontos játéknál is...semmi. Lapozott az ember. Ha meg vmit vártunk és nem olyan volt, sajnáltuk. De nem tomboltuk tele a folyosót,hogy kur..anyját az EA-nak. Mert most kábé ennyire vicces minden egyes "nemtetszik amit mutatnak" hír.
65.
65.
tupaccc
60. én is játszottam összes részével, szerintem inkább ingadozó a széria, de semmiképp se hallott. Mindenkinek más jön, de az én szememmel a régiekre egy rossz szavam se lehet egészen a Porsche-ig. Aztán ami jött találni pár jól sikerült címet:
- Most wanted - szerintem az egyik legjobb ezek közül. Az új Criterionost viszont utálom
- Shift - szerintem egész élvezhető játékot dobtak össze
- The Run - ezt csak azért említem meg, mert az elképzelés bitang jó volt. Jó ötlet volt a story, jó volt benne az akció, viszont túl rövid lett.
- HP Criterion - szerintem ez a remake sikerült a legjobban. A sok kütyü, a hangulat szerintem egész jól be lett lőve.
63.
63.
Ez nagyon jó hír, pont délután írtam, hogy kéne egy új hot pursuit 2, erre itt van :-):-) Akkor ps4re már lesz egy Killzone, Cod, Nfs, Bf4 és Metal gear solid, most már csak egy új dynasty warriors gundam 4 kellene rá, remélem e3mon vagy majd tokyo game shown bejelentenek valami hasonlót ami európába is jön :-)
62.
62.
Oldskoolgamer
#58: Na ez meg a másik! +1
61.
61.
sajmon
Valahogy úgy érzem hogy ez is kész röhej lesz :/
60.
60.
Oldskoolgamer
#56: Az NFS-t nem kell megölni azt már kicsinálták!!! Ordít a szériáról hogy maga az EA nem tud mit kezdeni vele adogatják oda a 20. fejlesztőnek és rugdossák. Egy közel 20 éves cím tudod nem ezt érdemelné.... Az első 5 NFS olyan volt mintha a fejlesztőkből kaptunk volna egy darabot autofanatizmust.(Mellesleg eredetileg Distinctive Software. Test Drive 1,2 Stunts), tiszta john carmackék voltak csak az autós játékok terén. . Minden összejátszott, a művészien megtervezett a pályák, az önálló zenei cd-ként megálló ost-k, és a tök jól programozott fizika. Az NFS Porsche egy tökéletes lezárása volt egy korszaknak. A HP2 már egy hulladék volt pc-n. Az U1,U2,MW szégyen beismerni de tetszett de akkor még az eredeti ötlet volt. Ma már az NFS egy reklámjáték és kész. A Codemasters meg TUD autós játékot csinálni azt csinálják amihez értenek mai napig. a GRiD önmagával véve egy mestermű minden téren. Kicsit kezdenek lehet elszállni ezzel a dlc-s dologgal (grid2 promók)de rossz játékkal még tőlük nem találkoztam..A Blurben meg azt becsültem hogy egy lerágott csont koncepcióból hoz ki újat licenszelt autókkal és az ember nem próbál választ találni mert "Bizarre Creations" rendben is van! Csak a Blur is egy jó játék aminek a fejlesztői alkották és csődbe mentek.. Az EA meg persze megérdemli hogy lehúzásokból továbbra is megélljen.
59.
59.
RangerFox
Csak jelenne meg egy PS vitás Port! Az faxa lenne.....
58.
58.
greenmelon
#57: Az meg külön vicces, hogy már volt PSP-re egy külön rész Underground Rivals néven...
57.
57.
Oldskoolgamer
Am elmélkedve tök komoly hogy 2013-ban vagyunk ahol egy nfs játékban már minden ellenfelem = rivális. Nagyon fogalomzavarban vannak ezek az EA háza táján..
56.
56.
tupaccc
ON - ha visszatérnek az említett kütyük, akkor azzal engem megvettek. Nagyon tetszett a HP-ban ez a rész. Nem bánnám, ha az összes versenyen használhatnánk őket.

OFF - borzalom a mostani generáció. NFS - fuj-fuj, Gran turismo - fuj fuj, Forza 6 előzetes - úristen de ronda. Ez szar, az szar. Be kellene minden játékot tiltani. Ha megölitek a NFS-t is, akkor milyen autós arcade címet fogunk kapni? Jah, semmilyet, mert egy csomó cég becsődölt. Mert NFS mellett az elmúlt években milyen ARCADE címeket kaptunk? Szinte semmit. Itt-ott jön valami a Codemasterstől, nagy a Test Drive, és nagyjából ennyi. Sajnos nem láthatunk több folytatást olyan sikercímekből, mint a Blur, PGR, Destruction Derby, V-Rally stb. Ha a NFS-t is kivégeznék akkor tényleg szinte semmi se maradna
55.
55.
Oldskoolgamer
Én azt hiszem be is csapom azt az X+20-ik szöget abba a koporsóba. *változatos sokrétű magyar káromkodás* nfs lesz... End of the story...
54.
54.
ricsi217
#32: sztem nem én vagyok az első aki igy ir itt de ha te a helyesirást figyeled akkor nézzed XD nem szemétkedés. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...