SimCity - megjelent az Amusement Park DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 29.
  • Letöltés
Link másolása
Szép csendben megjelent a SimCity első bővítménye, mellyel vidámparkokkal vértezhetjük fel városainkat. Az új tartalom mögött komplex rendszer dolgozik, erről tanúskodik az áttekintésnek szánt videó is.

A Maxis hat percen át ecseteli nekünk a Amusement Park DLC jellegzetességeit, tippeket és stratégiákat ismertet a leendő vidámpark-tulajdonosok számára. Nem mindegy, hogy hol húzzuk fel a parkot: általában a turisztikai szempontból fontos kaszinók közelében, a lényeg, hogy könnyedén el tudjuk kápráztatni a fizető vendégeket. A profi maximalizálása nem is olyan könnyű dolog.

A SimCity első bővítménye már elérhető az Originen keresztül 10 dolláros áron.

8.
8.
Teuton
#6: Miben fogadjunk hogy lesz rá DLC?
7.
7.
Teuton
Médiamogul DLC kéne, amiben pl. elmondhatod a népnek mit miért csinálsz, és ha elég jól játszol még örülni is fognak hogy emeled az adót :D
6.
6.
hegi91
Így is tök kicsi a terület ahova lehet építeni, hova fér el egy nagy városba még egy ilyen vidámpark is mikor alig van hely...
5.
5.
xQx.
Szerintem DLC-ben kiadni csak egy vidámparkot furcsa, azért kaphatnánk kicsit többet a pénzünkért.
3.
3.
Oldskoolgamer
Hát ez igazán hasznos... Ezután a Roller Coaster Tycoon epizódok valószínű a szemétben végzik. Főleg a 3. rész.ahol "fel is ülhetsz" az általad kreált hullámvasutakra.
2.
2.
PolluxHUN
Miután sikeresen elvesztettem a bullshit felhőtárolásos rendszer miatt 2 régiómat és 6-7 városomat sikeresen kijavították a cuccot. most kellett volna megjelennie nem pedig márciusban! De legalább kaptunk kárpótoltak minket ez tény!
1.
1.
kajszibf87
Ez mind szep es jo, de igazan bovithetnek a beepitheto terulet nagysagat. Aze szerintem megveszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...