Gran Turismo 6 - egy Merci volánja mögött

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 4.
  • Videó
Link másolása
A GTPlanet harmadik videójában egy Mercedes-Benz SLS AMG GT3-mal autókázunk egyet a Silverstone-i pályán. Ráadásul arra is fény derül, hogy miként muzsikál a játék egy kormánnyal.

Eddig a GTPlanet hétről-hétre szállította nekünk a Gran Turismo 6 gameplay videóit, most sincs ez másképpen. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen érzés meghajtani egy Mercedes-Benz SLS AMG GT3-at a Silverstone-i pályán, szegezd ide a tekintetedet:

35.
35.
budk
34.
34.
unrealnoise
#33: Ez jogos, de majd meglátjuk még mi lesz a teljesben. Lehet lesz eső is, mocsok is, meg etc, csak egy steril napocskás alap GT6-ot tologattak mostanság. Esőt gondolom nem lehetett beállítani, mert már kikerült volna róla ez vagy az.

Viszont én is elvárok ilyen szinten előrelépéseket... Koszolódó szélvédő napsütésben is, etc...
33.
33.
Panda HUN
#22: Olvastam már több komentedet a GT-vel kapcsolatban itt is és egy másik oldalon is (gondolom, hogy te vagy, ugyanaz a név és kép :D ) és tudom, hogy nagyon kedveled a sorozatot, de én elvárnék némi "mocskot" egy versenypályán. Nekem a Shift2 ebből a szempontból sokkal életszagúbb. Persze szigorúan szerintem.
32.
32.
baranyi601
#27: Kezdjük ott hogy a PC szimulátor játékok jók ugyan de a PC rettentő szarul kezeli a kormányokat... Azért PS3-on nem forog vissza a G25 álló helyzetből alap állásba... ;) És akkor még tudnék pár dolgot említeni pl ha ugratok nem lazul el a kormány a levegőbe PC-n stb.. Úgyhogy lényeg ami lényeg a Race 07 hiába lenne egy fokkal élethűbb nem annyira jó mert a kormányt nem szimulálja olyan jól a PC mint a PS3. ( Saját észrevétel)
31.
31.
EBR2000
Ja! Csak én is elmondanám hogy mennyire ,,mű'' játék ez...
Volt egy csávesz aki nagy gt fan volt! Történt hogy megnyert valamit ami miatt mehetett az egyik valós pályán... (A csávónak természetesen volt jogsija...) A kedvenc játékbeli Subarujának az eredetijével végig nyomott egy olyan kört amit a versenyzők is megirigyelnének... Az azért nem semmi...
Ez egyszer volt egy ps oldalon a blogok között! Ott fel volt tüntetve a forrás ha jól emlékszem...
Amúgy a gt-s pályák és a normálisak között egy centinél kevesebb az eltérés...
30.
30.
PodMAN
Hát ez még nagyon nulla :-( Kell ezt még kódolni.
29.
29.
Porcupine Tool
#10: Próbálj az úton tartani mondjuk egy FR autót a tapadási határon, majd ha megszoktad, ülj át egy MR gépbe ugyanazon a pályán, utána számolj be légy szíves,hogy mennyire mű.
28.
28.
Porcupine Tool
#26: Pedig a tapadási szimulációt és az autók súlyát a GT-ben érezni a legjobban.
Ajánlom figyelmedbe ezt a kis szösszenetet:
http://www.gtplanet.net/gran-turismo-6-more-hands-on-driving-impressions/
27.
27.
unrealnoise
#26: Most ne kezdjük... HC PS-s szimekhez képest tényleg nem az igazi, de azért van ám normális átmenet is. És márpedig igen, ez szimulátor. Persze nem a legjobb, sőt még igazából jónak sem mondható (konzolokon mondjuk a legjobb lehet, lesz valszeg), de szóval attól még szimulátor...
26.
26.
Fishbone
#7: Ez minden csak nem szimulátor! :D
23.
23.
KPCS1975
22.
22.
unrealnoise
#1: steril? mert mit vársz te egy versenypályán? tűzijátékot? valszeg lesz eső a majd minden pályán, dinamikus időjárás, napszak etc, szóval a GT6 ponthogy nem lesz steril.

meg aztán abból levonni következtetést, hogy látsz két kört, amikor egyedül autózik valaki... LOOOOOL
20.
20.
JackBauer
#19: nekem tetszenek ezek a fény-árnyék effektek, szerintem jobbak mint a gt5-ben
19.
19.
KőbányaKispest
#18: Nekem a színek miatt annak néz ki. Most mit ragozzam? De egy kicsit azért felugrott a vérnyomásom 80-ról 85re azért....
18.
18.
kamgecam
#16: Egyébként el,bevallom őszintén.
Muszáj volt így reflektálnom a
hozzászólásodra,remélem nincs harag! :)
Nem is műűű,főleg nem kibaszott....
16.
16.
KőbányaKispest
#13: Igazi, értelmes kretén vagy. Eltaláltam? El.
15.
15.
JackBauer
#13: HAZUGSÁG, kis pöcsöm van és nem fikázom
14.
14.
dzsiádzsó
Sajnos gt5 nagyon elkésett és elég langyi is volt a többszáz ps2es autóval, most meg jön a 6, de minek? Karácsonykor már itt az új ps...
13.
13.
kamgecam
#10: Kibaszott kis pöcs vagy!:)
(kispöcsűek szoktak így fikázni...eltaláltam?El.)
12.
12.
EBR2000
Jól néz ki nagyon! Persze hogy még mű.... Még nincs is kész... Előbb összedobtak egy jó grafikát és játékot most meg majd finomítják hogy ne egy élsimításos legó városnak nézzen ki...
11.
11.
csoki0619
#9: Rengeteg penzszerzesi lehetoseg van meg benne, ott vannak a kulonbozo online versenyek, bajnoksagok, vagy ott vannak peldaul a kulonbozo tipusu versenyek(azt hiszem special events a neve).Rally, Nascar, Go-kart stb. Ha jol emlekszem azok teljesiteseert is penzt kapsz. Az online versenyekert kapod a legtobbet, viszont az is a legnehezebb.
10.
10.
KőbányaKispest
9.
9.
zadori75
Nekem az 5 meg van, a grafika ok, de a karrier mód az nagyon szegényes volt. Magas szinten nem volt autó a versenyekhez, venni nem lehetett mert nem volt rá pénz, max úgy, hogy az előző versenyeket játszottad újra és újra. Ez egy idő után bűn uncsi volt. A forza-ban ezt jobban megoldották. Kitalálhatnának valami megoldást erre. Engem a driver club jobban érdekel, mert az ps4-re jön. Az egész pofásnak tűnik. Szép lesz ez a karácsony :) Xbox One, PS4, Forza 5, Driver Club, új NFS. Tiszta kánaán. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...