E3 2013: Jön a Fable Anniversary

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy készül a Fable Anniversary, ami az eredeti Fable felújított változata lesz Xbox 360-ra. A Lionhead alaposan gatyába rázta a címet, a végeredményt a mellékelt képeken ellenőrizheted.

A Lionhead először az alábbi, egyébként sokat sejtető teasert tette közzé a napfolyamán, majd Major Nelson nem sokkal később megerősítette: jön a Fable Anniversary.

A Halo első részéhez hasonlóan, a Fable 1 sem kerülhette el a sorsát, a Lionhead alaposan felturbózta a játékot. Átalakította a kezelőfelületet, csökkentette a töltési időt, megvariálta az irányítást, és a grafikát is kicsinosította: most már minden 1080p-ben pompázik, szebbek a textúrák, új fény-árnyék effekteket kapunk, finomodott a karakterek arcmimikája, és az átvezetők is megújultak.


A mentési rendszer is megváltozott, lesznek achievementek, ranglisták és SmartGlass-integráció, és természetesen PC-s kiadás extra tartalma sem marad majd ki a felújított kiadásból, ami a tervek szerint karácsonykor jelenik meg Xbox 360-ra.

(Ezzel párhuzamosan a játék fóruma is megújult, az viszont nem derült ki, hogy ez a Fable Anniversary bejelentésének apropóján történt-e...)

41.
41.
moonborn
#40: értelmezzük is amit olvasunk ne csak olvassuk,sértődés ne essék ezt csak visszakaptad :D És am a vidit nem néztem meg
40.
40.
Rayzax
#39: igazad van :D bocsánat
39.
39.
Mortician
#38: Ez nem azt jelenti, hogy PC-re is jön az Anniversary, hanem azt, hogy az PC-s extrákat is tartalmazni fogja (azokat, amik az eredeti Xbox-os kiadásban nem szerepeltek).
38.
38.
Rayzax
#35: "és természetesen PC-s kiadás extra tartalma sem marad majd ki a felújított kiadásból"
olvassunk már ne csak videót nézzünk.
35.
35.
moonborn
De nemá a PCsekkel mi lesz ? ők nem érdemlik a felujított változatot,ha már az előzőt megkapták ? Ja amúgy nekem minden gond nélkül ment win 7en csak a karakterek szája elég furán mozgott,ezt főleg a démon ajtókon lehetett észrevenni,valakinek volt ilyesmi ?
34.
34.
Type R
Ez a sorozat sajnos kimaradt de nagyon jókat hallottam róla főleg az első részről. Pont a hetekben akarok beszerezni egy 360 at(ismét) egy szép dobozos feketét mehet a kollekcióba ès ha màr van akkor kellemeset a hasznossal...:-D
33.
33.
KopyAti
Én eddig csak a Fable 3 al játszottam, de az nagyon tetszett!
32.
32.
dcba
#31: 1szeru vedd meg steamen nekem az fut 64bites winen
31.
31.
Palcikaman
#30: 32 vagy 64 bites windows allatt megy ha megy?:D
nekem 64 van és elhihetitek mindent megpróbáltam hogy a legkedevesebb játékommal újra játszhassak
30.
30.
Raziel88
Na most ennek örömére újra ki kell játszani és most megnézem hogy jól emlékszek e hogy fut a win7-en. :D
29.
29.
Raziel88
#28: Lehet hogy hülyeséget írok, de nekem futott win 7-en a Lost Chapters...
28.
28.
Palcikaman
És vajon várhatunk egy fable the lost chapters anniversary-t is vagy aki pc-s az szopjon továbbra is mivel a régi sem emgy windows 7 alatt?
27.
27.
Robben84
Óriási. Emklékszem kb 3 éve 1000 forintért vettem és négy CD-n volt. Remek játék imádom azt hiszem túlzás nékül állíthatom, hogy a kedvenc játékom. Bár játszottam a kettövel meg a hárommal is, amik szintén jó játékok volta föleg a kettö, de valami hiányzott belölük ami ebbenn megvolt. Sajnálom, hogy eladtam az Xboxom :(
26.
26.
PrimYaz00
21.
21.
gnossos
Ez az egyetlen fable rész amivel játszottam. Emlékszem annak idején hogy szaggatott a gépemen xD de ennek ellenére végigvittem. Aztán amikor váltottam gépet, ez volt az első amit kipróbáltam rajta.
A többi rész nem tudom miért maradt ki.. Biztos jók lehettek azok is.
19.
19.
PrimYaz00
1 újabb dolgok amiért utálom a fosboxot... inkább csak pcre csinálnák
18.
18.
McDuff
nah ilyen egy tisztességes remake(+a Halo-jé),nem azok a HD felújított szarok amiket manapság tolnak!
17.
17.
atesz89
A legjobb Fable rész és még felújítva is ! Hát ez majd kell!
16.
16.
gorgo
Húúúú.Hát ez nagyon keményen feljavították.Beszerezzük.
14.
14.
Gábor36
Ja és remélem magyarul jön ki! Abban az esetben megszerzem mindenképp!
13.
13.
Gábor36
Jól néz ki. Az ilyenekben szokott lenni extra tartalom, újdonságok is?
12.
12.
SLi
11.
11.
kopic
#10
Jah, akkor bocs:)
10.
10.
Split
#8: Nem tudom ezt mire alapozod. Ha jön is, nem a közeljövőben, a hivatalos közleményben ugyanis csak annyi van, hogy "Fable Anniversary launches only on Xbox 360 this holiday season."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...