Multiplayerrel jön az inFamous: Second Son

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 19.
  • Hír
Link másolása
A hivatalos PlayStation 4-brossúra szellőztette meg, hogy a Sucker Punch legújabb játéka többjátékos üzemmóddal is fel lesz vértezve. Végre egymásnak eshetnek a szuperhősök?

A Sony hivatalos dokumentuma erősítette meg, hogy a multiplayer is helyet kap az inFamous: Second Sonban. Az adatlapon feltüntetik, hogy hány játékos támogat az adott cím: esetünkben egyjátékos offline módot és többjátékos online módot jelent. Lehet pezsgőt bontani.

Ez lesz a frencsájz történetében az első eset, hogy többjátékos mókának örülhetünk, élvezet lesz látni, amint a város utcáin egymásnak esnek a szuperképességekkel megáldott igazságosztók.

A brossúrában más offline játékokat is találunk, köztük az Knacket, de az új inFamousre határozottan online lehetőségekkel felvértezett alkotásként hivatkoznak. Persze, benne van a pakliban, hogy tévednek.

A multi még Sucker Punch bejelentésére vár. Amúgy tudtátok, hogy srácok egyszerre csak egy címet fejlesztenek? Ötéves tervükben nem engedik meg maguknak a párhuzamos munkálatokat, lehet, hogy ezért tesznek le az asztalra minőségi alkotásokat?

19.
19.
Zombiekiller6
#14: Nincs, mert neki sincs. Vagy ha az van akkor neki még jobban. Mert még vékonyabb az arca. http://www.pop-gamer.com/wp-content/gallery/spikes-2012-video-game-awards/troy-baker-vga-2012.jpg Itt van.
18.
18.
metercsiken
Bár nekem nem gond, ha van multi, de az sem, ha nincs! : )
Számomra a single a lényeg.

A főhőssel pedig semmi bajom.
17.
17.
Jared
16.
16.
p3ti
#13: Az én személyes ízlésemnek semmi köze ahhoz hogy mennyire jól sikerül egy játék. Nekem unszimpatikus a karakter, és kimondottan irritál a képe. Ennek ellenére borzasztóan tetszik a gameplay, csak szívesebben láttam volna Cole -t, mint ezt a gyíkot.
DMCnek pedig semmi köze ehhez az egésznek... hisz ott a karakter ugyan az maradt, csak más dizájnban
15.
15.
crydan1
Nem véletlen nincs multi a Prototype-okban, de remélem hosszabb sztorija lesz mint az Infamous 2-nek volt.
14.
14.
goblinfing
#12: Azért Troy Baker-nek nincs ilyen buzi róka képe de nekem 8 úgysincs/ nem is lesz psem
13.
13.
giga321
#2: Hmm nézzük csak. lepukkant emos buzigyerek. Hol is hallottam én ezt már?
Valami DcM vagy McD? Jah igen meg van DmC: Devil May Cry. És nézzük meg mi lett belőle? Ó igen. Kurva nagy siker ^^.
12.
12.
Zombiekiller6
Szerintem nem buzis attól még, mert fiatal, nincs sok szőr az arcán meg cicanacit hord. És ugyanaz adta az arcát és hangját neki, mint aki Booker DeWitt-nak a Bioshock: Infinite-ben és, aki Joelnek a The Last of Us-ban. Csak itt nem változtattak semmit sem rajta. Szóval akkor lebuziztátok a szinkronszínészt Troy Baker-t. Eddig Cole a szimpibb, de vele sincs semmi bajom. Nekem is bejön ez a fiatal lázadó, akiből később még nagy hős válhat.
10.
10.
tupaccc
Ez a játék nálam is első napos vétel lesz :-D

SPOILER:
Remélem ebben a részben, vagy idővel a következő epizódokban visszahozzák Cole-t. Teljesen úgy zárták le a 2. részt, hogy ez könnyen megoldható lenne.
9.
9.
EBR2000
#8: Attól még nem kell lebuzizni... :P
Szerintem is jobb egy ilyen karaktert is megismerni aki felelőtlen és majd a történet előrehaladtával váll olyanná akit a játékosok akarnak látni főhősnek...
8.
8.
p3ti
#4: Alternatív vagy sem, egyszerűen nem "szerethető"
6.
6.
goblinfing
#4: Attól függetlenül olyan arca van hogy pofán vágnám.
5.
5.
KeXxX
ne máááááááá.... ebbe nem kell multi. Inkább legyen benne vagy 100 sztori küldetés ne csak 40 ahogy az előző kettőben.
4.
4.
Gr4t15
#2: Nem minden gyerek emos, vagy buzi csak azért, mert alternatív. Szerintem a karakter teljesen rendben van, érdekesebbé teszi a történetet úgy, hogy ekkora erő egy totálisan lázadó és felelőtlen ember kezébe kerül.

Cole az ereje miatt folyamatos nyomás alatt volt, a moralitása ebben rejlett, de mégis azért összetettebb az a felállás, hogy van egy felelőtlen punk, akinek fel kell nőnie ahhoz, hogy meghozza a megfelelő döntéseket.
3.
3.
EBR2000
Az úgy lenne érdekes ha mindenki mást tudna... Nem ugyanazt! Remélem így is lesz!
2.
2.
p3ti
Miért ez a lepukkant emos b*zigyereket kellett beletenni a játékba................
Amúgy tényleg nagyon ígéretesnek néz ki a játék, de Cole volt marad a favorit
1.
1.
crydan1
Ha meglesz a PS4-em, tuti ez lesz az első cím amire beruházok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...