Megszólalt a Bethesda Prey 2-ügyben

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 19.
  • Hír
Link másolása
A jó hír az, hogy az IGN leült beszélgetni Pete Hinesszal a Prey 2 kapcsán, a rossz pedig az, hogy a Bethesda továbbra sem hajlandó mondani semmi érdemlegeset a játék sorsáról.

Végre megszólalt a Bethesda Prey 2-ügyben, ideje is volt már, mert az utóbbi időben meglehetősen csúnya pletykák terjedtek el a játékkal kapcsolatban. Először ugye ott volt az a sztori, hogy a projekt kalandos úton a Dishonored fejlesztőinél kötött ki, aztán arról is hallottunk, hogy Bethesda alaposan elbánt a Human Headdel.

Pete Hines, a Bethesda megmondóembere az IGN-nel ült le beszélgetni, és bár túl sok konkrétumot nem árult el az üggyel kapcsolatban, azt azért kifejtette: azért nem beszélnek a Prey 2-ről, mert "nem elég jó". Ők világosan elmondták, hogy mi a problémájuk, amíg viszont ezek nem szűnnek meg, nem tudnak helyzetjelentéssel szolgálni.

Hines szerint ők a legcsalódottabbak, amiért a Prey 2 fejlesztése ennyire elhúzódott, rengeteg pénzt, időt és energiát öltek bele, de annak nincs értelme, hogy az ablakon dobják ki ezt a sok pénzt. Hines azt mondta, amint van érdemi előrelépés, értesítenek majd róla mindenkit: "Mekkora az esélye, hogy van egy lenyűgöző, hihetetlen játékunk, és csak úgy nem beszélünk róla? Semmi."

A lényeg persze titok maradt: mi volt a probléma, és kiknek kell majd ezt helyrehozniuk?

4.
4.
moonborn
Ez a játék akkor ütött volna nagyot ha kész lett volna és megjelent volna a mass effect 3-al egyidőben ahogy eredetileg is tervben volt,de ha csak húzva lesz és halasztva ez is úgy fog járni mint a duke nukem vagy az alien
3.
3.
mrfire
És hogy lesz ez 2016-ra "elég jó"? Ha ennek valóban kész kellett volna lennie 2012-re akkor nem lesz elavult a jelenlegi motorja addigra? Talán lecserélik, úgy szavatos lesz 3 év múlva, és akkor meg lehet érteni miért nem hallani róla. Valószínűleg sehogy sem állnak vele, az a 3 év meg bőven elég egy újrakezdéshez is. Lehet az volt a probléma, hogy a Human Head megpróbálta a bolondját járatni a Bethesdával és egy félmegoldásokkal teli játékra vették fel a nagy pénzeket, nem véletlenül rágtak be olyan csúnyán rájuk.
1.
1.
giga321
Istenem. Csináljanak már valamit..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...