Dragon Ball Z: Battle of Z - íme, az első trailer

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 21.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi bejelentés után befutott a Dragon Ball Z: Battle of Z első előzetese is, ami a címében lévő "z" betűkön kívül masszív kooperatív és kompetitív összecsapásokat is kínál a sorozat rajongói számára.

A PS3-ra, Xbox 360-ra és Vitára készülő játékban négyfős kooperatív meneteket is végigbokszolhatunk majd, ilyenkor akár sok kicsi vagy egy nagyobb ellenfelet is választhatunk a csapatunknak, de ha az jobban tetszik, nyolcfős bunyókba is beszállhatunk. A Dragon Ball Z-fanok imádni fogják:

Köszi, thelegendary!

14.
14.
Jinbobo
Na, ez érdekel. Nem tudja valaki mikor jelenik meg? Bevallom még Dragonball játékkal nem sűrün játszottam, de ez kíváncsivá tett. Mindenképp ki akarok próbálni már egy DB játékot.
13.
13.
goblinfing
"Tell me, is that slavery when you get what you want?"
12.
12.
PrimYaz00
#8: fejedre ejtettek? eddig 1 animés játékot nem láttam amibe 4 vs 4 harcrendszer lett volna-.- ultimate tenkaichi is egyedi lett (attól függetlenül, hogy szerintem elég rossz is lett) ne hasonlítsad, egyáltalán a dbz játékokat a mocskos cod sorozathoz, mert itt legalább van fejlődés, ellentétben az utóbbival...
11.
11.
GohanSSJ
Ebbe az SSJ GOD lesz a király az ujj movie bol :D
10.
10.
thelegendary
1:14 nél jobb felső sarok: a talajon lehet futni :D
Véééégre......
9.
9.
equinox42
#8: Én örülök, ha minél több DB játékot látok, mert mindig reménykedem abban, hogy lesz egy PC-s kiadás.A Budokai Tenkaichi 3-at már teljesen kivégeztem emulátorral. Az nagyon jó.
8.
8.
Bone 02
Ez is cod sorsra jutott, minden évben ugyan azt adják ki... Ha meglátok egy új dbz játékot csak a fejemet fogom. R.I.P dbz játékok.
7.
7.
GohanSSJ
youtube on van rola 1 csomo video igaz hogy az az arcade gépes verzio de ezis olyan lesz
6.
6.
GohanSSJ
#4: ittis van olyan azér hogy törik a mapon a ház meg minden amin átüti xd
5.
5.
thelegendary
#4: Na majd DX11.1 es környezetben :)
4.
4.
TryGun
habár a graf lehetne egy kicsit jobb ,de a játék már így is nagyon jó :D viszont jó lenne egy next-gen változat is mer azzal a graffal bunyózni egy ilyen játékban hol meglehetne csinálni hogy házakon repülj át (ütéstől) , nagyon nagy látvány lenne szerintem :D
3.
3.
thelegendary
A karakter modellek és animációk már mesze jobbak mint az U.Tenkaichi nál :P
2.
2.
GohanSSJ
szerintem a grafika se olyan mint az ultimate tenkaichi be :D azért jobban nézki :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...