Company of Heroes 2 - fejlesztői naplón a single

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 23.
  • Videó
Link másolása
A többjátékos üzemmód jellegzetességei után az egyjátékos kampányról értekezik egy sort a Relic. Aki nem tudná, egy katona visszaemlékezéseiből elevenednek meg előttünk a keleti front borzalmai.

Quinn Duffy, a játék rendezője és a néhány más fejlesztő ecseteli nekünk a Company of Heroes 2 egyjátékos kampányának tulajdonságait a legújabb fejlesztői naplóban. Habár számos elemében fiktív, azért nagy adag korhűséggel elevenedik meg előttünk a szovjetek és a németek párharca. Türelem, a játék a jövő héten, azaz június 25-én landol a boltokban.

Bétázni érdemes, egyrészt a hétvégén dupla XP jár érte, másrészt minden progressziót átvihetünk a végleges játékba is.

11.
11.
Quent1n
#8: Miben kéne radikálisan különböznie? Az SC II is az egyre épül nem? :) Egyelőre nem rossz a cucc, technikailag sokat fejlődött, a multi stabilabb, a kártyás rendszer pedig elég jóra sikerült. Az egyjátékos kampány is jónak néz ki van Theatre of War szóval azért fejlődött még ha alapjaiban nem is újult meg de hát ez nem is volt cél. A nagy kérdés majd az lesz, hogy a support milyen lesz, mert az első résznél akadtak azért hiányosságok elég ha csak az általad említett ToV-ot nézzük.. :S
10.
10.
Tam
#6: Kedden jár le az open beta! És nem kellett volna egy hete lejárnia, mert lenyilatkozták, hogy meghosszabbítják a beta idejét :)
9.
9.
randall13
1:53-nál mi bug volt, csak úgy eltűnt a katona.. xDD
8.
8.
Lorthirash
én meg pont hogy nem értem miért olyan nagy szám amikor nem olyan sokba különbözik CH első részétől. a kampány tuti jó lesz de a multi az kérdéses sokat multiztam Tales of Valorral majd meglátjuk, mindenesetre én nem veszem meg mert nem éri meg maradok StarCraft II-nél az sem olcsóbb de az megérte nekem egy éve tolom és nem unom.
7.
7.
Ótvar
Imádom az ilyen eredeti fekete-fehér videókat nézni, a játék engem már akkor megvett, amikor bejelentették.
6.
6.
Moltes
Ez erdekes, fogod letoltod steamen, hiaba jar le az "open beta" 5 napig ingyenes dolog, ugyis meghosszabitjak, meg mindig lehet vele jatszani :D pedig mar vagy egy hete le kellet volna jarnia :D
5.
5.
EBR2000
Még Budapestre is lehet menni?! Na most még jobban kell ez a játék!
4.
4.
EBR2000
Kell! Csak jönne már! Nagyon jó ez a játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...