Elindult az OZombie Kickstarter-kampánya

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 25.
  • Bejelentés
Link másolása
American McGee újra megpróbálkozik az Óz-történetek feldolgozásával, az OZombie Kickstarter-kampánya a minap rajtolt el. Ezzel párhuzamosan az új Alice-játék sorsa bizonytalanná vált.

Az OZombie American McGee-től már megszokott módon alternatív módon dolgozza fel az Óz-történeteket, a játékban Dorothy, a Bádogember és az Oroszlán azért fognak össze, hogy legyőzzék a gonosz Madárijesztőt és az ő zombihadseregét.

Az OZombie elsősorban single player játék lesz, nagy hangsúlyt kapnak benne a szerepjátékos elemek, a taktikai harcrendszer, a felfedezés és a történetmesélés, ugyanakkor a kampány végigjátszása után a multiplayer is megnyílik.

A várhatóan 2015 márciusában megjelenő OZombie jelenleg PC-re, Mac-re, Linuxra, iOS-re és Androidra készül, a Spicy Horse 950 ezer dollárt szeretne összekalapozni a Kickstarteren augusztus 5-ig. A támogatók számától függenek a stretch goalok is: 6 ezer támogató esetén "rejtélyes titkokat" tudunk meg az OZombie, illetve az Alice: Otherlands kapcsán, 11 ezer támogatónál pedig Chris Vrenna is beugrik a csapatba zenét komponálni.

Apropó, Alice...

Ezzel párhuzamosan felmerül a kérdés: mi lesz az új Alice-játékkal? Korábban McGee az Alice-tól tette függővé az OZombie fejlesztését, és a beágyazott videó is egyértelműen rájátszik erre. A helyzet az, hogy fogalmunk sincs: McGee állítólag még nem adta fel az új Alice-projektet, de a jogokról szóló EA-tárgyalások láthatóan elhúzódtak, és ezért indult el már most az OZombie fejlesztése.

9.
9.
dBLOOD
LOL Mit vergődik ez a faszi az ózzal!
8.
8.
giga321
#5: Nézd el neki szimplán fogyatékos a gyerek. Többi hírnél már megcsillogtatta a tudását.
6.
6.
Marcus T.
American McGee ennyire lecsúszott, hogy kickstartereznie kell? Hát ez durva és szomorú is egyben.
3.
3.
Dontrip
2.
2.
RangerFox
Majdnem 2 év van még a megjelenésig, kíváncsian várom majd akkor visszatérhettek erre. Külön öröm hogy androidra is jön! :)
1.
1.
Ecneb
Kickstarter nagyon jó oldal, egyetlen gondom vele, hogy csak amcsik és angolok használhatják. A projektnek sok sikert kívánok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...