Gran Turismo 6 - trailer az előrendelőknek

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 25.
  • Videó
Link másolása
Te mit kezdenél egymillió dollárral? Pontosan ennyi ingame kreditet kapsz, ha már most előrendeled a Polyphony Digital autószimulátorát, pluszban a grátisz verdákról sem kell lemondanod. De beszéljen inkább a videó!

Már előrendelhető a Gran Turismo 6, s a leendő vásárlók egymillió zöldhasút kapnak a játékban, ami némi hozzájárulás a karrierünk anyagi biztonságához. A Polyphony Digital kiadta a produktum új előzetesét, melyben az előrendelői javak kapják a főszerepet.

S ez még nem minden! Egy autócsomagra is rátehetjük a kezünket, amely olyan aszfaltszaggatókat tartalmaz, mint a BMW Z4 GT3, a Nissan Nismo GT-R GT3, a Tesla Model S és a Chevrolet Corvette Stingray C7.

Ja, az akció az Amazonnál érvényes, de tegyük össze a kezünket abban a reményben, hogy a hazai szoftverboltok is hasonló előrendelői finomságokat kínálnak majd.

21.
21.
Falcon
#7: nem csak a kocsikat de a pályákat is áthozták a gt4 ből!!! szétspórolták az egészet?
20.
20.
Crow1983
#18: Többet játszottam vele mint 1-3 óra ,igazából a játék meg volt nekem 5-6 hónapon keresztűl mig túladtam rajta!Ha nem is minden nap de ,jó párszor elővettem ,de az az érzés amiről beszéltem nem jött sajna!Többet vártam mivel az elődök akkoriban nagyon nagyot szóltak ,és az 5. résztől is ezt vártam!De talán a 6. rész jó lesz !Nekem az 5. részben a pályákkal volt a legnagyobb gondom!Nagyon egyhangúak és unalmasak voltak!Kevésbé kidolgozottak lettek még ha az autók fele gyönyörűek is lettek!Ezen a ponton várok fejlődést ,meg persze úgy összeségében mindenen!!
19.
19.
shatterhand
#17: Ha kevés újdonság is volt benne vagy többet várt az ember , de egy dologban akkor is jó volt az 5. rész: online.
18.
18.
Tyebeca
#17: Az a baj, hogy 1-3 óra játék nem elég a kiismeréséhez. A GT5 prologue nekem sem jött be annyira. A későbbi GT Academy demó sem volt túlságosan meggyőző. Majd beszereztem az 5. részt. Az előzőkhöz viszonyítva azért szebb volt de nem ültetett le hosszabb időre. Majd később újra elővettem és annyira bejött, hogy a mai napig tolom és már annyi órám van benne, hogy össze sem tudom számolni. 24 órás versenyek is kilőve. Tényleg csak pár trófea hiányzik a Platinához. Számomra kötelező a 6. rész. A Forzát meg kár ide hasonlítani, mert annyira különbözik a két játék vezetési élménye hogy az már szinte fáj. Mondom ezt a GT javára. Persze ez az én személyes véleményem.
17.
17.
Crow1983
Csatlakozom azokhoz akik csalódtak a GT5-ben!Ps2 egy alapjátéknak számított ,emlékszem voltak olyan napok hogy reggel nekieztünk haverral felváltva vezettünk ,és este éjjfélig toltuk....Vártam az GT5 részt szaladtam is megvenni a megjelenés napján ,de 1-3 óra játék után sajnos be kellet vallanom hogy ez az élmény már nem az ami régen volt!Lehet én öregedtem meg a játékhoz ,de hosszú gondolkodás után rájöttem hogy a játék maradt a PS2 szintjén felhúzott grafikával ,de a jelen elvárásoknak sajnos ez már kevés!Valami újitást ,változatosabb pálya ,stb!
15.
15.
Hidalgo
most már kérünk bele Porschet, miért pont az marad ki egy ilyen játékból ??
12.
12.
p3ti
#7: Az enyhe túlzás hogy szégyen.. de tényleg eléggé gány hogy át emelték a GT4 járgányokat :\
11.
11.
Raam989
Hát továbbra sem érdekel a játék. Az 5. részben hatalmasat csalódtam szinte minden téren, főleg a ps2 szintű standard autókban, de úgy magában a játék egész funkcionalitásában is nagyon nagy gondok voltak (töltési idők és a többi kellemetlenség). Vártam a kompenzációt a GT6 személyében, de megint ugyan azt a baromságot lövik el... kell a fenének 100000000 autó, ha egyszer nincsenek rendesen kidolgozva. Legyen benne 400 autó, de azok legyenek bitangul megcsinálva.
A Forza 4 röhögve megeszi a GT5-öt és a GT6-ot egyszerre. GT6 kapcsán ezt így látatlanba ki merem jelenteni. Pedig mennyire szerettem a GT sorozatot...
10.
10.
RangerFox
Ez akkor lenne jó ha nem ingame tartalom lenne hanem valós! :D
9.
9.
Tyebeca
Hát az az 1millió credit épp csak olyan kezdő löketnek elég a játék elején. Ha hasonlóan az 5.részhez 12,5 millió pl az F1 ferrari akkor az az egy milla csak egy irtózatos turbó yarishozhoz meg egy túltöltött prius-hoz elég :-D
8.
8.
kamgecam
Július 2.-án kipróbálhatjuk,mivel akkor jön a demo! :)
7.
7.
greenmelon
#6: Te is szégyen vagy, mégse baszogatunk miatta. :)
6.
6.
Falcon
kár volt 6-oidik részt csinálni ha megint a játék 70%a playsation 2-esre kiadott!!!-gt4 ből lesz áthozva
tiszta szégyen ez a játék!
3.
3.
tupaccc
1. Miért valaki fegyvert tart a fejedhez, hogy ide kelljen járnod? Ha nem tetszik az oldal, nyavalygás helyett van ésszerűbb megoldás... Az itteni trollok úgyis hülyére szerkesztenék utólag a hozzászólásaikat, csak nehogy töröljék őket. Csak a moderátoroknak tennének ezzel a funkcióval keresztbe.
2.
2.
fnonika
én egy jó fizikát illetve motort fejlesztetnék a srácokkal :)
1.
1.
"Te mit kezdenél egymillió dollárral? "

Adnék a GK-nak vagy 300-4 ezer forintot, hogy csináljon egy normális kinézetű weboldalt, szerkesztés gombbal a kommenteknél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...