Mobilokra költözik a Tokyo Jungle

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 3.
  • Bejelentés
Link másolása
PlayStation C.A.M.P. alkotása, melyben a világvége utáni állapotok közepette kellett boldogulnunk a kiválasztott állattal, mobilokra költözik. Legalábbis PlayStation Mobile-eszközökre, s a játékmeneten is csavarnak egyet.

Bár a Tokyo Jungle teljes mértékben nem győzött meg minket, mégis érdekes alaphelyzetet kínált. A posztapokaliptikus Tokióban kellett életben maradnunk egy szabadon irányítható állattal, ahol a szaporodás kérdésével és a harccal is foglalkoznunk kellett. A Famitsu értesülései szerint a Tokyo Jungle PlayStation Mobile-eszközökön is tiszteletét teszi.

A PlayStation 3-on megszokott oldalnézetes perspektívát tessék elfelejteni, a mobilos változat felülnézetes kamerakezelést használ, ám a cél nem változott: túl kell élnünk az áldatlan állapotokat mindenáron. Akár egy pelyhes kismadarat, akár egy oroszlánt irányítva.

Az új verzió július 10-én jelenik meg - egyelőre csak Japánban - hozzávetőlegesen 3 dollárnak megfelelő jenért. Ám röviddel a start után az árcédula hat dollárra növekszik.

A PlayStation Mobile-címek számos androidos készüléken és PS Vitán is játszhatóak.

2.
2.
adriano28
na mindig is kiakartam próbálni, nem hittem volna, hogy telón fogom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...