iOS-re jön a Worms 3

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Team 17 bejelentette a Worms 3-at, a kukacos sorozat legújabb felvonása azonban kizárólag iOS-kütyükön landol majd az év harmadik negyedében. Már az első screenshotok is befutottak róla.

A Worms 3 (ami nem összekeverendő a Worms 3D-vel) az idei év harmadik negyedében jelenik meg iPhone-ra, iPadre és iPod touchra - egyelőre ismeretlen áron.

A játék 27 single player küldetéssel érkezik, ezen felül a BodyCount nevű játékmód várja egyre nehezedő játékmenettel a szólózást kedvelőket. Aki viszont a többjátékos móka híve, az Deathmatchben és Fortsban is kipróbálhatja magát, online az aszinkron multi révén, "offline" pedig úgy, hogy a négyfős társaságban körbejár a tablet vagy a telefon. (Ennél a módnál az AirPlay is támogatott!)

A kasztrendszer itt is visszaköszön majd, az új fegyverek mellett pedig az új kártyajátékos rendszer adja a játékmenet egyik alapvető újdonságát, amiket gyűjtögetve, kijátszva különböző bónuszokat szerezhetünk minden kör elején és végén.

25.
25.
watto
#24: Képzeld el elolvastam és továbbra is hülyeséget beszélsz. Nem attól lesz jó a márka, eszköz,, hogy minden területen azt használják...
24.
24.
Oldskoolgamer
#23: Te is elolvastad teljesen a hozzászólást... Mert akkor nem írnál ilyen hülyeséget.
23.
23.
watto
#8: Inkább ásd el magad ember… nem neked szánták a gépet, ez van. Attól még nem válik szarrá … nem játékra van ...
22.
22.
immortal1hun
Nem értem miért kell az Apple-t fikázni...nem kötelező 270 ezerért iPhone-t venni, nem kötelező 1 millióért Mac-et venni, van olyan akinek megér ennyit, de senki nem mondta hogy mindenkinek meg KELL venni. Azért mert neked nem tetszik, nem szar, másnak meg lehet hogy az Android és a PC nem tetszik. Csak iPhone-ra jelenik meg az új Worms, na és? Még egy játék, amit nem tudtok lewarezolni a 15 ezres Android telefonotokra...

Mondom ezeket úgy, hogy nekem is PC-m és 15 ezres Androidos telefonom van
20.
20.
Belerofon
#19: :D:D

Ő mindenkiben mély nyomot hagy amúgy..::D:D

Azt a gyereket pc-re térdeltették és pc-vel ütötték,ha valami rosszat csinált.:D:D
19.
19.
SLi
#17: Neki ő volt "Az Első", az mindenkiben nyomot hagy :D
18.
18.
SLi
#16: De Jannicar egy idióta, te is az vagy? Mert ha nem akkor nem kellene átvenni a stílusát, szerintem.
17.
17.
Dontrip
#16: A te életedben Janiccar volt az első ilyen troll? Mert itt GK-n azért előfordul ám olyan egy-két havonta. Már egy hete bannolták, de azóta több kommentben említetted. Tedd magad túl rajta, lesz másik...
16.
16.
Oldskoolgamer
#14: Most miért? "Régen" (kb egy hete)"Jannicar" mást se szajkózott csak hogy xbox így xbox úgy. Én a barlangból jöttem. Most láttam meg a fényt stb.. kb így lehetne körülírni azt a hangsúly tőle meg az exlusive címeiből amit aláképzeltem / ahogy mondta miközben én minden pillanatban teljesen objektíven (mint most is említve ugyebár a konzolokat) elmondtam mennyi jó multiplatform van... -> vagyis hogy képzelje el tudunk mivel játszani. Megtehettem volna hogy azt mondom "Pc-n kell játszani". De Így írtam? NEM! Na te akkor hol voltál? Mert akkor ő nagyon definiálta ám min kell játszani! Még képet is linkeltem anno annak a szerencsétlennek hogy van öreg PSX-em meg PSP-m. Igen Régi konzolok lehet de van konzolom ezen volt a hangsúly pedig PC orientált játékos vagyok alapvetően. Jah most el fogok bújni MERT (!)ha 10 embert megkérdeznél az utcán 9 azt mondaná (ebből 1 épp magáról nem tudott mert be volt cseszve) hogy min szoktak általában játszani ami a virtuális dolgokat illeti. Konzol / PC..
Hát hallod ha ilyen könnyű manapság játszani a "messiást" (hogy mire mennétek nélkülem) hogy "gyermekeim íme a fény általában konzolon és pc-n szoktunk játszani!!!"

...hát akkor ebben is már elveszett a presztízs
15.
15.
SLi
#13: Mindenki, kötelezően!!44!4
14.
14.
SLi
#8: Annyira jó, hogy jössz Te és jól megmondod, hogy min kell játszani illetve hogy mi a szar és mi nem, komolyan, mi lenne velünk nélküled...
13.
13.
markoci555
#9: aki napi 2 órát tömegközlekedik, (én suliba 4-5 öt is) az olvasson...
12.
12.
kukac450
#11: Teljesen megértelek, mert én sem igazán játszom telefonon, és igen, androidos készülékem van. Egy kicsit off topic volt a kommentem, mert én az Applet védtem meg, mert @ViktorG leszólta.

Én is inkább PC-n játszom, ha egyáltalán játszom. De nem erről írtam.
11.
11.
Oldskoolgamer
#9: Ezt én nagyon jól tudom..Sajnos hogy a handheldnek annyi. "még ebből is meg lehet élni milliárd dolláros szinten." Mikor ezt fogalmaztam meg pont a PSP járt pl a fejemben. Nem volt rá gyűjteményem azért elhiheted. Nem is a PC-n gondoltam hogy cipeled a buszra vagy bármire. De a PSP-az amúgy is játékra volt szánva meg azt szerettem is. Egy Gran Turismo nem volt rajta semmi de a PS1 kompatibilitás is megért egy misét. Először éreztem hogy valami nem hülyeség, és működik és megvan ugyanaz a hangulat. De ezek kínjukban nem tudják már mit találnak ki. Az agyonárazott iPhone és a tepsi Galaxy SIII / IV... Engem személy szerint lezsibbaszt ha ezt látom hogy valaki egész nap csak nyomja nyomja és dőlöngeti a telefonját (nem mintha fájna engem nem érdekel) de rendesen álmosít. Ez már ilyen "modern nem én vagyok a célközönség dolog". Ez van na..Nálam a telefon leragadt ott hogy olvasni a neten vele oké meg zenét hallgatni.
10.
10.
Dogmatix
#5: Az is szomorú. Nem is támogatom. Csak konzolon játszom. Megtehetném, hogy feltöröm és letöltögetem erre is a játékokat, de nem teszem, pedig rengeteg olyan játék van amivel szeretnék, de nem tudok játszani, mert nem tudom megvenni a játékot.
9.
9.
Dontrip
#7: És aki napi 2 órát tömegközlekedik az mi a tökömet csináljon, vigye a pc-t vagy a konzolt a buszra/vonatra? Meg ha van az embernek 20 perce játékra, az értelemszerűen nem fog nekikezdeni a Skyrim-nek. Hiába mondják a magadfajta hardcore pc-sek, hogy telefonon nem lehet játszani, képzeld, hogy lehet. Nagyobb pénz van benne mint a handheld konzolokban. Just sayin'...
8.
8.
Oldskoolgamer
#6: Az Apple gépek meg hulladékok ezt minden valamire való ember tudja főleg ha ebből az oldalból indulok ki aki gamer. "Nem a Codra való meg játékra" BLA BLA Kit érdekel az óhéber szöveg? Ha olyan nagyszerűek lennének a macek akkor kisebb túlzással ugyan de valószínűleg már a toronymagas szervergépek helyén, a tervezőkártyák helyett szinte mindenhol Apple-t használnának és nem létezne a fogalom hogy "Bestia"

Erről ennyit..
http://screencast.com/t/TLFcUhQnYdf
7.
7.
Oldskoolgamer
#6: Tök 8 hulladék mind 2 platform. PC-n & Konzolokon kell játszani nem telegrácsokon tableteken hogy napi szinten töltse az ember hogy meghajtsa az akkumulátor azt a tepsi kijelzőt. Nagyon sajnálom hogy itt tart a játékipar hogy nem elég hogy optimalizálatlan agyon scriptelt +200 dlc-s szarok mindenhol de még ebből is meg lehet élni milliárd dolláros szinten. Rovio stb. GTA-t is fölösleges volt portolni bármire. Én nagyon szeretem a Rockstar Gamest de akkor már mondták volna hogy "tudod mit? 10 éves a GTA III / Vice City ma tiéd lehet a PC-s változat 3 dollárért a továbbiakban meg hogy 5-ért" Hiszen nem mind1 már? Ikon mind2 ráaásul eladtak már am is belőle több millát. De én én egy ilyen szaron játszak egy ilyen játékot pár inchen? Fenét!
6.
6.
kukac450
#3: 4-5 ilyen szutyok telefon? Erre igazából csak a South Parkból tudom Cartmant idézni az emberi Ipados részből: "...de mamaa, te is tudod, hogy minden, ami nem Apple, az ratyi!". Az, hogy mi nem tudjuk megfizetni, az egyéni szoc. probléma, de nem kell agyba-főbe szidni az Applet, mert kétségen kívül minden, ami a kezeik közül kijön, az prémium minőség, akár telefon, akár táblagép, akár mac termékek.

Annak én sem örülök, hogy csak iOS-on teszi tiszteletét a játék, viszont nem is nagyon foglalkoztat. Az Armageddon és a World Party óta egyetlen olyan játékot sem tudtak letenni az asztalra, amely úgy megfogott volna, mint az előbb említettek. Béke.
5.
5.
gabee97
#4: Ez olyan mint amikor megveszel 300.000 forintért egy gépet és csak warezolsz...
4.
4.
Dogmatix
Ne sírjon a droidos szád! Csomó app van ami iOSre fizetős, Androidra meg ingyenes, az almások mégsem sírnak e miatt. Aki meg tud venni egy 150-200.000 Ft os telefont annak legyen már 200 forintja egy appra. Mert láttam már S3 as gyökeret aki azért nem töltött le egy appot mert meg kellett volna venni. Ez meg szánalmas.
3.
3.
ViktorG
Hogy a vonat tolta volna a babakocsijukat ezeknek a pénzhajhász rohadt almásoknak...nem hiszem el, hogy minden jó game rohadt almára tud csak kijönni....ok tudom, androidnál kb 10 féle oprendszer, meg több ezer különböző telefon, ezeknél a csömöröknél pedig egy féle oprendszer, és kb. 4-5 ilyen szutyok telefon, de akkor is nehéz belefáradni ebbe a dologba. Az az egyetlen szerencséjük, hogy édesanyjuk magzatvizében nem volt cápa annak idején. Szánalom ez az Apple......

G voltam, pá. :)
2.
2.
strike19
Már a Worms szerintem kifáradt téma.Ez a team 17 mást nem is csinál.Szerintem 5 évente is elég enne Worms kiadni.
1.
1.
mestermagyar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...