Traileren a Metro: Last Light - Faction Pack

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 18.
  • Videó
Link másolása
Már a boltokban van a Metro: Last Light legújabb DLC-je, amely egy sor új küldetéssel vértezi fel a játékot, sőt mi több, visszatérünk a Metro 2033 néhány emlékezetes helyszínére is. Most egy előzetest kaptunk a csomagról.

Megfordulunk majd egy Reich helyőrségen védőként és támadóként egyaránt, majd egy Polis rohamosztagosként újból felkeressük a Könyvtárat némi zsákmány reményében. A Faction Pack egy tényleg izzasztó mutáns ellenfelet is tartalmaz 400 MS pontért, vagy 4,99 euróért. Bővebb részleteket egy korábbi hírünkben találsz.

A DLC tegnap óta elérhető, most pedig befutott róla a trailer is:

10.
10.
swadawa2
#9: *embertelen körülmények között fejlesztetett
9.
9.
swadawa2
Persze hogy nincsennek itt fújolók, ez a játék A játék, tisztességes játék töredéknyi pénzböl mint az többi, és még embertelen körülmények között is volt ,mégis egy ilyen játék született, és az eladások se olyan sok, mégis jön egy DLC, és nem 2 új fegyver 1 map meg 1 fegyver skin, hanem egy tisztességes dlc, na erre kéne ránézniük a Bf meg a társai dlc-t vevöknek hogy hasonlítsák össze a dolgokat, és aztán gondolkodjanak el hogy most melyik a vicc.
6.
6.
drat576
én ebből megvárom a GOTY-t vagy valamilyen teljes kiadást, az alapjáték nagyon tetszett, majd ha rajta lesz az összes DLC meg egy rakás patch, akkor újból végigfutok az alapon is, meg nekivágok a DLC-knek
5.
5.
Ghost26Dave
Ez a 400 ms pont teljesen korrekt ár egy ilyen dlc-hez
4.
4.
Thane
#3: Mehetne GK aranyköpésekhez is akár :D
3.
3.
rics92
Most miért kellett kijavítani a 400 eurót 400 MS pontra??? :D kíváncsi lettem volna pedig hanyan veszik komolyan
2.
2.
kulabácsie
Mi ez a ps one-os grafika WTF ????? :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...