GRID 2 - visszatér a Demolition Derby

A Codemasters autós játékának DLC-áradata nem áll meg, de legalább meghallgatták a rajongók visszajelzéseit. Egy ingyenes kiegészítő formájában visszatér a Demolition Derby, de kapunk még autókat és új pályákat is.

Nincs megállás GRID 2-fronton. A Codemasters bejelentette, hogy az elkövetkezendő hónapokban tovább csiszolják és még több tartalommal látják el az arcade autóversenyt. A Demolition Derby játékmód még fejlesztés alatt van, de megígérték, hogy a roncsderbire ingyen rátehetjük a mancsunkat minden platformon.

Az angolok csak rábólintottak a rajongók kívánságaira, pedig, mint mondták, "nem volt tervben". Az biztos, hogy augusztusban jön a közösségi patch, melyben egyedi playlisteket állíthatunk össze és akkor sem büntetnek majd minket, ha kilépünk az online playlistről - nincs veszélyeztetve a fejlődésünk. De lesznek újdonságok is, mint a Hardcore Playlist, melyben nem tekerhetjük vissza az időt és teljes mértékben sérülnek az autóink egy-egy koccanás után.

Jelentősen növelik a szintsapkát is: eddig maximálisan a harmincadik szintig fejlődhetünk, ez a szám ugrott fel 99-re. Továbbá a multiban figyelembe veszik a leggyorsabb kört is. Megjelennek az egyedi autófestések: hamarosan egy csomó új designhoz férhetünk hozzá.

Az újdonságok sora nem ér véget: megugrik a maximális körök száma is, amely ötről tízre nőtt. Aki ennél is több kihívásra vágyik, válassza inkább az Endurance játékmódot. Eddig is lehetett szavazni és vétózni az adott eseményről a lobbyban, ám a rendszer sokkal gyorsabb és gördülékenyebb lesz.

Még több érdemi fejlődés felsorolásszerűen: kikapcsolhatjuk mikrofonunkat, a tiszta kört futott versenyzők jutalma megduplázódik, a versenyek végén átugorhatjuk a szintlépési képernyőt egyetlen gombnyomásra és szigorodik az anti-cheat rendszer.

A következő hónapokban két új pályacsomag is érkezik, melyben a legkeresettebb helyszínek kapnak helyet néhány új verda mellett - természetesen az acsik és a trófeák sem maradnak el. Emellett megtisztítják a steames ranglistát is a csalóktól.

5 komment - szólj hozzá!