GC 2013: Bejelentéssel készül a Blizzard

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 1.
  • Hír
Link másolása
Az idei Gamescomon a Blizzard is tart konferenciát, a fejlesztőcsapat ráadásul egy "különleges bejelentéssel" is készül a kölni rendezvényre. A találgatások szerint a Diablo III lehet az érintett.

A Blizzard bejelentette, hogy konferenciát tart a kölni Gamescomon: a sajtónak küldött meghívó szerint augusztus 21-én várja az újságírókat a bulijára, ahova "egy különleges bejelentéssel" is készül. Noha erről nem árult el túl sokat, a Heavens és a Burning Hells egyaránt szerepelnek a teaserben, szóval gyanítható, hogy a Diablo III áll a háttérben.

De miért? Nos, nagy hirtelen két lehetőség adódik: egyfelől a Blizzard bejelentheti a játék első kiegészítőjét, de erre kicsi az esély, elvégre idén BlizzCon is lesz, és egy ilyen premiert tuti ott lőne el a csapat. Vagy a másik eset, hogy a konzolos Diablo III kaphatja a főszerepet, hiszen a next-gen verziót nem láttuk még belőle, sőt az Xbox One-os változatot még be sem jelentették formálisan.

Akárhogy is, a Gamescom idén augusztus 21-25. között lesz, kövessétek majd mindenképpen - mi mindenről beszámolunk nektek!

Update! Hivatalos: Diablo III-mal kapcsolatos bejelentésre számíthatunk.

12.
12.
Elyas
Jelentsék be a warcraft 4 et és én màr boldog leszek... + vmit a filmrôl is kinyöghetnének
11.
11.
Skyer
#7: Pedig jönni fog legalább még 3.
10.
10.
Nagyon reménykedem benne, hogy a Diablo 3 kiegészítője lesz az! Ebben az évben mindenképp számítok erre a bejelentésre. Ha nem most, akkor talán a Blizzcon-on... De ha ott se, akkor piszkosul csalódott leszek!
8.
8.
roli33
#7: WoW 2 alapjáték :D
7.
7.
Dreadlox
ha még 1 wow kiegészítő én tökön szúrom magam
2.
2.
atesz89
Itt volna az ideje 1 nagy kiegészítésnek új pályákkal és új fajokkal, új kasztokkal.
1.
1.
Sun9us
A Júliusi frissítést törölték, és csak egy semmilyen hotfix-et kaptunk. Diabló tájékon, túl nagy a csend.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...