Tegye fel a kezét, aki akar Metal Gear Rising 2-t!

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
Egyelőre inkább csak érdekesség, és felesleges komolyabb következtetést levonni belőle, de ennek is lehet örülni: a Konami a Metal Gear Rising esetleges folytatásáról kérdezgeti a játékosokat.

A Metal Gear Rising: Revengeance februárban jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra, jelenleg pedig a PC-s változatára várunk, azonban Konamiban már a folytatás gondolata is felötlött - még ha az csak egy gyors villanás is volt.

A kiadó egy körülbelül 20 percig tartó kérdőívben faggatja a játékosokat a Metal Gear Risingról, ebben merül fel kérdésként az is, hogy azok megvennék-e a játék folytatását, és ha igen, mit várnának tőle.

Persze a dolog maximálisan marketing célú, felesleges azt vizionálni, hogy a PlatinumGames már a folytatást kalapálja, abban azonban joggal bízhatunk, hogy a rajongók elsöprő lelkesedése valószínűleg nyomot hagy majd a Konamiban.

25.
25.
PrimYaz00
#24: hát engem 1 picit fárasztott, hogy mikor a beszélgetéseket hallgattam, raiden úgy beszélt snakeről mint valami istenről... közbe meg szerintem 2 mp alatt félbe nyisszantaná a sompolygó kígyót :D
22.
22.
drat576
én a PC-s verzióra várok, de azért kitöltöttem a kérdőívet :)
21.
21.
brianaspirin
nekem tetszik, kitöltöttem az ívet, jöhet a második rész.
19.
19.
PrimYaz00
#15: meg, hogy szabadon vághatod ketté az embereket, amúgy nekem sokkal jobban bejött mint az unalmas mgs sorozat, ami nekem iszonyat lassú, a lopakodással meg mindennel... látvánnyal nem értem mi bajod, lehet vak vagy :D ami hiányzik belőle az az oldalra ugrás, mint pl a gowban,dmcben,castlevaniaban,dantes infernoban, stb.
18.
18.
DON GONDOCS
Megérdemelne egy folytatást, de majd a Konami ezt eldönti
15.
15.
eximmice
Hát ezt iszonyat mód elcseszték...pedig jónak indult az alap terv..na meg a látványról már ne is beszéljünk...van mobil játék ami különbül néz ki mint ez..Ha lesz köv akkor az üssön,de hatalmasat.Ami a játék legjobb része az a zene!
14.
14.
Yanez
#13: Nem technikai, de még csak nem is történeti értelemben mondtam, hanem, ami a játékélményt illeti.
13.
13.
M.invisible
#9: Ha szigorúan technikai értelemben nézzük (már ami a játékmechanikát illeti), akkor Bayonetta a műfaj jelenlegi királya. Ha már a többi elemet is mellé pakoljuk (pl történet), akkor visszont van pár H'n's cím ami jobb.
Persze ízlés kérdése, hogy kinek mi.
11.
11.
KeXxX
Tőlem jöhet, úgy is kevés normális hack 'n slash van a piacon. Ami számomra értékelhető az a: GoW, DmC utolsó része, Darksiders, Castlevania és ez.
6.
6.
Ra1D3n
#5: Már csak azért is felesleges ez a komment, mert a két játékon nem egy stúdió dolgozik/dolgozott. MGS részek házon belül a Konaminál, az MGR meg Platinumgames-nél készült.

Részemről meg amúgy jöhet. Legyen egy kicsit szórakoztatóbb meg legaláb 2-szer olyan hosszú mint az első része, és akkor már szeretettel fogom várni a folytatást :)
5.
5.
Yanez
Éééén...nem akarom! Inkább több rendes MGS-t csináljanak.
3.
3.
PrimYaz00
jöhet, de vagy rögtön az elején jöjjön pc-re is, vagy egyáltalán ne jöjjön pc-re, mert nem akarok megint 1 fölösleges játékot ps3-ra...
2.
2.
Dreadlox
Várjuk meg a pc-s portot, majd ha az elég jól lesz optimalizálva, jöhet a 2 is:D
1.
1.
_Tappancs_
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...