Blogajánló: Tisztelt Szerkesztő úr!

  • Írta: Scoo
  • 2013. augusztus 5.
  • Hír
Link másolása
"Ezúton kérek elnézést, hogy nem volt annyi időm a blogokkal foglalkozni. Sajnos kénytelen voltam a barátaimmal nyaralni, és mivel komoly lelkiismeret furdalásom volt, így muszáj volt némi alkohollal tompítani ezt az érzést."

"Viszont ahogy ígértem, itt van az e heti blogajánló.  Bloggereink most is kitettek magukért, bár igazán megtehették volna, hogy kevesebbet írnak, és ne legyen egyszerre olyan sok olvasnivalóm, de végül három kávéval sikerült túlélnem a dolgot. Sajnos elfáradtam, még a nyaralást se pihentem ki, így nincs ihletem frappáns bevezetőt írni."


Mindenesetre ezeket a blogokat ajánlom:

  • Round 1 FIGHT!: ApexShow a meleg ellenére is verekedős kedvében van, így letesztelte a Mortal Kombat: Komplete Edition-t PC-re. „Nagyon jó játék lett a felújított MK. Sok-sok órát ölhetünk bele, visszaemlékeztet a régi szép időkre és persze élvezetes is, ám a hibák itt-ott nagyon belecsúfítanak az összképbe.”
  • Organ Trail: Meglepő gyöngyszemre lelt Joker606. 8 bites, zombis kalandjáték? Ide vele! „Grafika ide vagy oda, a hangulata olyan szinten beszippant, hogy ha csak egy kis képzelőerőd és realitásérzéked van, akkor átérzed a kétségbeesést, az érzést, hogy minden ellened dolgozik.”
  • Casual vs Hardcore game(r): E heti gondolkodónk FrankBlack volt, aki összehasonlította a casual és a hadrcore játékokat és játékosokat. Pálcát nem tört egyik felett se, de érdemes elolvasni, hogy ő, valamint a kommentelők, hogyan látják ezt a helyzetet. Mindenesetre ezt kiemelném, mielőtt sokan nyafognának: „Kritika, és önkritika következik. Egyéni, szubjektív vélemény.”
  • Kedvenc digitális művészeim és grafikusaim: Már a cím is sokat elárul, így felesleges sokat beszélni róla. Vuliem összeszedte kedvenc művészeit és a legjobb képeiket megosztotta velünk is. Köszönjük, valóban szépek!
  • AKG K 242 HD: Sun9us majdnem agyvérzést kapott a legújabb fülhallgatójától, de szerencsére épeszű maradt, így le tudta írni a tapasztalatait a fülesről. „Mikor kivettem a fejhallgatót, azt hittem, rögtön agyvérzést kapok.”
  • Vikings sorozatajánló: A vikingek már a spájzban vannak. Illetve a TV-ben, balint23h leírja nekünk miért is érdemes nézni a sorozatot. „Skandinávia. A hófödte hegysapkák, hűvös vizű hegyi források és a jéghideg északi szelek hazája. Itt játszódik a Vikings című sorozat és ide kalandozhatunk el, ha csak egy sorozat erejéig is a nyári forróságból.”
  • Hogyan vészeljünk át egy uborkaszezont G Mester módra? Elolvastuk az összes blogot és már nagyon unatkozunk? ViktorG tanácsokkal lát el minket arról, hogy mihez is kezdjünk a rengeteg szabadidőnkkel.


"Ezzel be is fejezem, mivel mennem kell összepakolni a cuccaimat. Holnaptól a Szigeten tartózkodom és ezúton kérek előre is elnézést, mivel a következő heti ajánló bizony csúszni fog pár napot ez okból kifolyólag. Csak abban reménykedem, hogy nem fognak karóba húzni az olvasók."

12.
12.
Yanez
Nagy gratula mindenkinek! Tényleg hihetetlenül bőséges hetünk volt blogok terén, csak így tovább!

Scoo: Nagyon jól nyarald ki magad, mert utána egész évben lesz dolgod dögivel! Ezt minden blogoló ígéri :D
11.
11.
Urahara
#9: egy kettesünk se lett? mert most párszáz forint is életmentő lenne, utálom a hóelejét

#10: az meg a másik, A FUCK NIGGA, DATS DAT SHIT I DONT LIIIIKE, NAAAH
10.
10.
Dontrip
#8: A Felhívástól valóságos Chief Keef függő lettem. Itt a helye.
9.
9.
Norbiii
#8: Sajnos nem jöttek be a számaid. :( Pedig gazdagok lehettünk volna. XD
8.
8.
Urahara
hol van a Felhívás

hát abból tudtam meg hogy a néger a Communityből rappel
4.
4.
B-Shaggy
Miért írtál egyes részeket idézőjelbe? ( ' Megragadja a popcornt és várja a "miért ezen akadsz fent?! " és ehhez hasonló üzeneteket)
3.
3.
giga321
NEM Scoo NEM. Neked ez a dolgod szóval takarodj vissza a gép mellé és csináld.

Nyugodtan menjél nyaralni haver rád fér, kitettél magadért :D (felsőt nem komolyan venni).
Fasza ajánló fasza blogokkal.
1.
1.
Norbiii
Ismét gratulálok Scoo-nak, és azoknak, akik bekerültek. NAGYON JÓK VOLTATOK MINDANNYIAN, ITT A HELYETEK!

Scoo: A pihenés, és a nyaralás, neked is jár, részemről semmi gond! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...