Shambles - próbáld ki Notch zombis játékát!

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 19.
  • Hír
Link másolása
A Minecraft atyja, Markus "Notch" Persson nemrég kiadott egy ingyenes, böngészőben futtatható zombis játékot Shambles címmel. Retro grafikával operáló FPS a kicsike, a hosszú hétvégére ideális lehet!

A 7DFPS keretében készült shootert alig hét nap alatt rakta össze Notch, a feladatunk annyi, hogy zombikat gyilkoljunk, s az utánuk hulló gömböket összeszedjük. Fegyvert és lőszert csak a halott rendőröktől zsákmányolhatunk, erőforrásaink szűkösek, a tempó pedig ádáz.

Ráadásul bármikor újrajátszható, egy menet nem tart tovább pár percnél. Az egészségügyi csomagokat a civilektől szerezhetjük meg, a túlélés viszont így sem könnyű.

A Shambles bármelyik böngészővel kompatibilis, csupán a Unity Web Player-plugin szükséges hozzá. Ha kedvet kaptál hozzá, próbáld ki!

12.
12.
Krees
#9: Ez már kemény 6.5 sor khm :D
11.
11.
Krees
#10: Valamiféle menüt, vagy ilyesmit szerintem építek bele, igazából még kevesebb is, mint 7 nap, hiszen épp azon a héten költöztem, és mellette ugye napi 8 óra munka + 2*20 perc utazás stb.

Az ugrást említették egy srác így fogalmazott: Mintha valami gonosz erő húzna le :D
De azért remélem tetszik, igyekszem javítgatni :)
10.
10.
a3a
#8: háááááááát hét nap alatt nem rossz. A zene személy szerint nem jött be, az ugrás meg valahogy szokatlan. A legnagyobb hiba, talán a megszokott esc gomb hatására felugró pause menü amivel ki lehetne lépni.
9.
9.
a3a
#6: Hát eddigi kommentes tapasztalataim alapján te vagy a hibás amiért azt hiszed, hogy az emberek képesek 5 sort olvasni.
8.
8.
Krees
Készítettem én is egy gamet erre a compora :)

http://gamejolt.com/games/action/core-meltdown/16867/

Az achievementek még nem működnek, de a többi egész használható. Még egy kicsit bütykölök majd rajt. :) A leírást olvassátok el, elég sokan nem értették, miért halnak meg 'random'.
7.
7.
NeonRay
Vélemény (tömören):

Kipróbáltam.Tetszett.Sőt.Élveztem.Igazi retro élmény. Mint azt már megszokhattuk Notch-nál nem az a lényeg, hogy milyen a grafikája hanem az, hogy milyen a játékélmény. És ebben az esetben a játékélmény, a maga eszetlen retro lövöldözős hangulatával nagyon jó.Igaz talán egy picikét nehézre sikeredett, bár szerintem ez csak az én bénázásomnak köszönhető.Notch
nálam szerzett egy újabb piros pontot, mert megmutatta hogyan lehet jó retro játékot készíteni 7 nap alatt.

Ui:

Ha leborotválom a fejem kopaszra,felveszek egy kék színű pólót,farmert és cipőt és a kezembe veszek egy sátgánt már én is lehetek rendőr? :)
(Ez most csak úgy feltűnt)
6.
6.
cavefish
El szoktátok olvasni, hogy egyáltalán miről van szó? 7DFPS, azaz 7 nap alatt egy FPS-t készíteni, ami így korántsem nevezhető egy komoly játéknak. Ez egy verseny, szórakozás, miegymás. 7 nap, azaz hét nap...
5.
5.
aordog
Ez most valami viccccc?
Ez mêg 97- ben is gyenge lett volna..
Ott van a Perfect Dark, James Bond ( Rare), Doom64, Turok2...
Ezek sem maiak, de a mai napig nagyon jo jätékok.
Soroljam még??
Nem!! Akinek ez kell, annak ez kell...nincs mese.
Ezt a " jo" zombis FPS- t kihagyni V- tech :) lenne.
De kinek?
Nekem nem!
4.
4.
Uhu123
Tök jó, hogy egyedül csinálta, de mi a ló*** ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...