Launch traileren a The Bureau: XCOM Declassified

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
A héten kerül boltokba a The Bureau: XCOM Declassified, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is. Most már tényleg mindent tudunk a címről, sőt rengeteget is láttunk belőle, de ezt még gyűrjük le!

A The Bureau: XCOM Declassified augusztus 23-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, és nem véletlenül csak az alcímében kapott helyet az XCOM neve: az anyag rendhagyó módon közelíti meg az XCOM-széria eszenciáját, mert egyrészt a jól ismert szervezet létrejöttének elmesélésre koncentrál, másfelől pedig a játékmenete is pörgősebb lesz - a valós idejű csaták közben csak lelassítani tudjuk az időt, megállítani nem.

12.
12.
Cuppak
Metacriticen 6.3 ponton áll, hát.. nem tudom.
11.
11.
DevilGamer
Király!
Nekem, mint európainak a péntek lesz Pirosbetűs, sajna.

Már alig várom, hogy a kezembe fogjam, kinyissam, megszagoljam, belerakjam a CD tálcába és pörgessem! Az iskola előtti utolsó hetet ennek a játéknak a társaságában fogom tölteni, sőt, talán az első félévet is.
10.
10.
Caine
Én egyenlőre még küzdök a gondolattal hogy megvegyem-e de hátha majd a teszt meggyőz!
9.
9.
crytek
Egész jó lett! Nem is az a nagyon rövid ,de nem is hosszú nekem 9.5 óra volt!
8.
8.
Twilord
# Hogy érted, hogy hogy működik?
7.
7.
alex512
#2: Legalább mire idehaza megjelenik addigra kijátsza és ha tetszik neki, akkor megveheti azonnal. Lehet én is így leszek vele, mert az Enemy unknown talán életem legjobb játéka, csak félek, hogy ez mennyire lett jó. A marketing eszméletlen, de lehet nagyobb a füstje, mint a lángja.
6.
6.
KeXxX
Király lesz! Már alig várom hogy toljam :D Mennyi jó játék jön ki pont most az utolsó 2 hétben... ( :( )
5.
5.
MoRT2195
#2: De jól tudja valaki, hogy működik a dolog?

Amúgy Steamen fel van oldva mind 3 tartalom, így aki Steamen előrendeli, az kap a játék mellé még egy bónusz küldetést, Spec Ops: The Line teljes játékét, valamint az összes X-COM játékot az összes DLC-vel. Ja és 10%-al olcsóbb az előrendelőknek. Szóval aki megakarja venni, annak most ez így megéri.
4.
4.
DON GONDOCS
3.
3.
Ecneb
#2: oké...

Játékról annyit, hogy én kicsit soknak érzem, hogy minden 3. játékban ufó invázió van és a saját fegyverükkel kell legyőzni őket. Nagyon szépen és igényesen összerakott videó ez, csak valahogy már sablonos. Más hogy van ezzel?
2.
2.
Twilord
#1 http://cristgaming.com/pirate.swf
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...