Íme, az új Homeworld

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az eredetileg szellemi örökösnek szánt Hardware: Shipbreakers lesz a Homeworld-sorozat új része, miután a jogokat birtokló Gearbox Software kölcsönadta a címet a fejlesztőinek.

A Relic Entertainment néhány alapítótagja új csapatot alapított Blackbird Interactive néven, majd Hardware: Shipbreakers címmel új projekt fejlesztésébe vágtak. A Homeworld szellemi örökösének szánt sci-fi stratégia a sorozat előzményeit dolgozza fel, játékmenetében és hangulatában igyekszik visszanyúlni a neves elődhöz.

Fontos bejelentést hozott viszont a hétvégi PAX Prime, a Homeworld jogait birtokló Gearbox Software és a Blackbird ugyanis megállapodtak, aminek keretében utóbbi nemcsak a Homeworld címet kapja meg a projekthez, de anyagi támogatásban is részesül. A játék címe így Homeworld: Shipbreakers lesz, és a fejlesztőcsapat is kibővülhet.

A Gearbox májusban vette meg a Homeworldöt a csődbe ment THQ-tól, ironikus, de az 1,35 millió dolláros ajánlatával éppen a Blackbirdöt ütötte ki a nyeregből a licit során. A Homeworld első két részének HD-változata egyébként továbbra is készül.

8.
8.
HerodPK
Ahan nem is rossz . lesz bolygó felszínes harc is.:) a zene tényleg idézi a régi részeket. nagyon tetszik imádtam a 2. Mai napig nem láttam ahhoz hasonlót.
7.
7.
Scoo
#6: Stratégiai játék. Tuti jön PC-re.
5.
5.
Gamerdavid
Nem néz ki olyan rosszul, bár még mindig nem értem, hogy mi az értelme.
4.
4.
Rioteria
2.
2.
Huntsman
Látok benne fantáziát.
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...