PS Vitára is jöhet a Injustice: Gods Among Us

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 25.
  • Pletyka
Link másolása
Bár hivatalos bejelentés még nem született az ügyben, egyre több jel utal arra, hogy a NetherRealm legutóbbi bunyós játéka a Sony handheldjén is napvilágot láthat. Mindezt a német korhatár-besorolásra alapozzuk.

A DC-féle szuperhősöket egymásnak eresztő Injustice: Gods Among Us megkaphatja a maga handheld változatát is. Nem is lepődünk meg a tényen: a fejlesztők korábbi játékánál, a Mortal Kombatnál is így volt. A jelek szerint úton van a PlayStation Vitás verzió, legalábbis a német korhatár-besorolásért felelős hivatal a bejelentés előtt leleplezte.

A NetherRealm jó szokásához híven a megjelenés után még hosszú hónapokig támogatta az Injustice-t különféle karakter-DLC-k formájában. Ha hihetünk a fenti dokumentumnak (s miért ne hinnénk?), akkor hamarosan a Sony kézikonzolján is szétzúzhatjuk Superman arcát Batmannel. 

5.
5.
dcba
#4: ja a vitasnak a grafjara gondolsz az tenyleg csunyabb lett, en a nagy gepes verziora gondoltam h allat, a vitas az csak kurva jo de tenyleg csunyacskabb lett
4.
4.
RangerFox
#3: A nagykonzolhoz képest nagyon béna grafika (komolyan tudom nem egy nagykonzolhoz kell mérni de nagyon béna port lett sztem) és csak a ps3 átvezetőket rakták bele........ De egy verekedős játéknál a grafika nem annyira fontos..
3.
3.
dcba
UH nagyon helyes remelem ugy fogjak kiadni mint a mortalt h teljes minden dlc plusz exkluziv tartalom csak vitara. Mar a desktop verzional is ezutan sovarogtam most vegre van remeny. Amugy a mortal grafikajaval mi a baj?? Nekem leesett az allam amikor eloszor meglattam , az osszes szereplo dumal mindenki egyedi hangal total elo hatter...
2.
2.
RangerFox
Ha nem olyan okadék grafikával jön, mint az MK akkor első napos vétel lesz vitára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...