Samurai Warriors 4 bejelentés

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Omega Force és a Tecmo Koei ma bejelentette, hogy készül a Samurai Warriors-sorozat negyedik része. Nem lesz next-gen cím, a kardozós akciójáték "csak" PS3-ra és PS Vitára jelenik meg jövő tavasszal.

A Famitsu magazin legfrissebb száma számolt be elsőként a Samurai Warriors 4-ről, amely 2014 tavaszán érkezik PS3-ra és PlayStation Vitára. Több mint ötven karaktert tartalmaz a mészárlós játék, csak néhány név: Mitsunari Ishida, Hanbei Takenaka, Nobuyuki Sanada, Yoshitsugu Otani, Yukimura Sanada, Inahime, Kanbei Kuroda, Goemon Ishikawa és Musashi Miyamoto.

A történetet Yukimua Sanada perspektívájából ismerhetjük meg, de lesz még egy sztorimód, amely egy másik karakterre hegyeződik ki.

Mint a Samurai Warriors: Chronicles-ben és a Warriors Orochiben, itt is két szereplő nyomul egyszerre és bármikor válthatunk közöttük. A játékban találunk egy másik módot is, ahol egyedi karaktert is készíthetünk magunknak.

A játékmenet új elemeket is magával hoz, ezek név szerint a Godspeed Action és a Secret Musou, de hogy pontosan mit jelentenek, arról még nem szól a fáma.

Az európai változatról még nincs semmi hír.

6.
6.
Kár, hogy a tecmo még nem nextgenezik, se DW:Gundam 4 se ez nem jön PS4-re...
5.
5.
keiji maeda
egyébként azt hogy samurai warriors 4 jön ps3 ra 2014-ben már kábé 3 hónapja olvastam :P
4.
4.
keiji maeda
és a samurai warriors HD collection-ról írtatok már hírt ?
egyébként ha nem lesz bene sugoroku nem is érdekel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...