Felújítják a Gabriel Knight: Sins of the Fatherst

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sierra 1993-as klasszikus kalandjátéka remake-et kap, ráadásul az eredeti fejlesztők jóvoltából. Az összes helyszínt, karaktermodellt rekonstruálják, beleértve a hangokat is. 2014 közepén érkezhet letölthető formában.

A Gabriel Knight: Sins of the Fathers eredetileg 1993-ban jelent meg a Sierra jóvoltából, s a sorozat huszadik születésnapja apropóján az első részt teljesen felújítják. A munkálatokat Jane Jensen csapata, a Pinkerton Road végzi. PC-re, Macre, iPadre és Androidra lát napvilágot 2014 közepén.

Jensen örül annak, hogy újra a Gabriel Knighton dolgozhat. Szinte a semmiből építik újra, hogy teljes mértékben megfeleljen a kor kívánalmainak. Az ígéretek szerint még tovább fokozzák a hangulatot, még inkább New Orleans-i íze lesz. A technikai korlátokat elfelejthetik, a szebb látványnak és hangoknak hála még a veteránoknak is olyan érzése lesz, mintha egy teljesen új játékkal nyomulnának.

Nem kell megijedni, "száz százalékig az eredeti Gabriel Knight: Sins of the Fatherst kapjuk", ugyanazt a nyomasztó pszicho-thrillert, Mind a régi, mind az új rajongók imádni fogják.

Emlékeztetőül álljanak itt az eredeti játék képsorai, melyek még 640 x 480-as felbontású grafikával operáltak. (Ha emlékszel rá, öreg vagy.)


A remake már 2048 x 1536-os felbontással rendelkezik, teljesen 3D-s modellek is helyet kaptak benne. Van azért különbség, ugye?


A betétzenéket is újrakeveri az eredeti szerző, Robert Holmes, a speciális kiadás tulajdonosai külön is megkapják a muzsikákat.

A Pinkerton Road egyébként egy teljesen új kalandjátékon is ügyködik: a Moebius még 2013-ban napvilágot lát.

4.
4.
KopyAti
Akkor én öreg vagyok! :)
Abban mi volt a rossz hsz, hogy kemuri nem hallott róla?
3.
3.
#2: Én sem hallottam róla... :D én is kapok gratulációt? :$ Egyébként nagyon szépen fest új köntösben eme klasszikus műremek
2.
2.
spidey
#1: Gratulálok az értékes hozzászóláshoz. Egyébként meg örvendetes hír.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...