A hónap végén jön az ArmA III kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 11.
  • Letöltés
Link másolása
Mármint a három részletben érkező single küldetéssor első darabja, a Survive. A Bohemia Interactive végre megerősítette az ingyenes DLC megjelenési dátumát, Halloween napján indul a háború.

A kampány Survive névre keresztelt első epizódja október 31-én landol a Steamen, az alapjáték birtokosai természetesen ingyen juthatnak hozzá. A küldetéssor első részében Ben Kerry-t irányíthatjuk, aki hivatásos katona és a NATO színeiben érkezik a Földközi-tenger térségébe egy békefenntartó misszió keretében.

A sztorimód új fegyverekkel, animációkkal és 3D-s objektumokkal bővíti a repertoárunkat, amit a felhasználók is kézbe vehetnek a missziószerkesztő felületen, és a kész műveket megoszthatják a közösséggel.


A következő epizód tovább bővíti a felhozatalt - többek közt új járművekkel is.

5.
5.
mestermagyar
#4: És az arma 3-ra gondolok.
4.
4.
mestermagyar
Arma 2-őn toltam egy keveset (pontosabban a helis tutorialig jutottam el, a repülős agyrém hatására meg ki is léptem). Valaki meg tudná mondani, mennyire élvezetes, avagy egy-egy misszió mennyire lineáris/hosszú?
2.
2.
Moltes
En szemely szerint meguntam a jatekot mar most :D mivel se kampany semmi igy mar nem nagyon izgat a game....lehet hogy jo lesz de en nem probalom ki az tuti.
1.
1.
markoci555
képek látványától újra felpezsgett a vér bennem, hogy de szívesen játszanék vele, 2 víz alatti kép ütős, főleg az első
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...