Valószínűleg készül a Resident Evil 7

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 11.
  • Pletyka
Link másolása
Nem először hallunk pletykákat a Resident Evil 7-tel kapcsolatban, és bár a mostani sem hoz túl sok kézzelfogható infót, mégis egyre valószínűbbé teszi, hogy készül a sorozat hetedik része.

Legutóbb az E3-on hallottunk a Resident Evil hetedik részéről, akkor azt pletykálták, hogy a Capcom még a Los Angeles-i rendezvényen bemutathatja a horrorsorozat folytatását. Nem így lett, igaz, ezt más források is megmondták előre.

 

Azt viszont senki nem cáfolta, hogy készülne a Resident Evil 7, és úgy tűnik, nem véletlenül: eléggé valószínű ugyanis, hogy valóban készül. Most éppen egy Karen Brakenridge nevű hölgy LinkedIn profilján (lásd a linket és a fenti screenshotot) tűnt fel, hogy tavaly november és idén január között "ruhatervezőként" dolgozott a projekten.

A Capcom hivatalosan még nem nagyon beszélt a folytatásról, ha említette is a jövőt, általában az került szóba, hogy a Resident Evil folytatása visszatér a sorozat gyökereihez. (Igen, most már tényleg!)

13.
13.
jasonkrot

Á, tuti nem lesz sz*r:D kicsit sem lesz:D végülis egyik rész sem volt az:D
Az utolsó, új stílusirányzatúnak beharangozott rész sem volt egy csalódás:D
ónia>
A 4. rész óta nem tudok ezzel a cuccal játszani. Egyszerűen nem olyan színvonalú, mint amit elvárnék.
11.
11.
devilcsaj
#8: igen, csak kár, hogy a Resi kistestvérének, a Devil May Cry-nak nem gyártanak egyszerre két részt, pedig az is sikeres játék (de ha kezdetben volt az, akkor párdon :D)
10.
10.
DON GONDOCS
Talán az 5 résznél érte el a sorozat a csúcsát. Remélem a Lost Planetet is folytasák mert azért a 3 rész egész jó lett ahoz képest hogy mások csinálták mint az első 2őt
9.
9.
lacinho01
tök jó birom a resit csak akkor olyan is legyen mert amik mostánaban jöttek ki azok elég gázak voltak
8.
8.
Kleppi
asszem 1900 an dolgoznak a Capcomnál.. XD nemcsoda hogy évente 2-3 rész kijön :DD
6.
6.
azureknight0715
Az a baj hogy a Capcom hajlamos mindig elbaszni mindent. Jó lenne tényleg ha visszatérnének, már ha nem akarják halott pályára irányítani a sorozatot.
4.
4.
mindig ezt mondjak hogy vissza a gyokerekhez...
3.
3.
Norbiii
#1: Jó részek voltak azok. A legjobb talán a 4, de a 2-es sem rossz. Nekem a négyesnél megállt a dolog, de az nagyon bejött. :)

Mikor olyan 14-15-16 éves lehettem, mikor Leon hatására kezdtem vágatni a sérómat, nagyon megtetszett Leon frizurája. Pár évig úgy is hordtam. :XD
1.
1.
p3ti
Jó lenne kicsit elővennék az első 4 részt, és annak alapára próbálnák folytatni a sorozatot. Tököm kivan hogy mindenki COD akar lenni, mert azt hiszik hogy máshogy nem lehet játékot eladni..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...