Spartan a Dead or Alive 4-ben video!

  • Írta: Myko Alto
  • 2006. január 8.
  • Letöltés
Link másolása
Régebben már volt hír arról, hogy a Halo főszereplője, Spartan néven játszható karakter lesz a Dead or Alive 4. részében...

Régebben már volt hír arról, hogy a Halo főszereplője, Spartan néven játszható karakter lesz a Dead or Alive 4. részében...

...amiről persze képeket már láthattunk, de én személy szerint nem annyira kedvelem a screenshotokat, inkább a videokkal szimpatizálok. Lehet, a Tecmo-nál is úgy vélték, itt lenne az ideje video formában is alátámasztani a képeket, így sikerült szert tenni a main napon Spartan hősünk kis montázsára, amiben a szebbik, gyengébb nem képviselőit (megjegyzem igen szemrevaló mindegyik hölgyemény, ami nem is meglepő, hiszen az előző részekben is már sokat legeltethette a szemét az arra fogékony kedves játékos) osztja igen szépszámmal. Az egyiket még egy autó elé is löki, akin aztán persze átgázol a gaz sofőr.

No de ezek a verekedős játékok már csak ilyenek. :) A video megtekintése után nekem azonnal az jutott az eszembe, hogy azonnal be kéne szerezni egy X360-at és hatalmas tesztelésnek alávetni a DOA 4. részét, mert a látottak alapján igencsak kellemes játékélménnyel kecsegtet a kicsike.

u.i.: Cash és Avium külön jelentkezhetne ezen célból, mert ők meg rettenet nagy HALO rajongók, így nekik már biztosan nem kell sokat variálni a karakterek kiválasztásánál :)

Dead or Alive 4 Spartan movie

4.
4.
lewton6
3.
3.
Myko Alto
Spartan néven megy a kicsike, mert azért Master Chief néven gondolom nem lehetett betenni :D
2.
2.
Myko Alto
Eddig is imádtam a DOA-t, de most aztán... :D
1.
1.
fojesz
Áááá... ez nagyon-nagyon klassz!! :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...