Wii U-ra is jön az F1 Race Stars

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Nintendo Wii U-ra is megjelenik az F1 Race Stars, és bár a játék kibővítve érkezik a kiotóiak konzoljára, erősen újrahasznosított változatnak tűnik. Michael Schumacher például még mindig szerepel benne.

A Codemasters bejelentette, hogy Nintendo Wii U-ra is megjelenik az F1 Race Stars: a Powered Up Edition decemberben, kizárólag a Nintendo eShopban válik elérhetővé egyelőre ismeretlen áron.


Az új kiadásban minden benne lesz, ami az egy évvel ezelőtt megjelent PC-s és konzolos változatokban benne volt (ezekről írtunk is egy tesztet), kapott viszont négy extra pályát, kilenc új kiegészítőcsomagot, versenyezhetünk a Miinkkel, és persze a GamePad döntögetésével is vezethetünk.


A versenyzők és csapatok frissítése viszont nem történt meg, Michael Schumacher például még mindig szerepel a játékban, és Lewis Hamilton is a McLarennél versenyzik.

7.
7.
Csoki80
#4: Szerintem a legjobb a Diddy Kong Racing volt. Mindig Conkerrel toltam :-)
5.
5.
Norbiii
#4: Mármint a GC verzió, de az N64 sem jött be.
4.
4.
Norbiii
Nem rossz, bár nálam az ilyen autós játékoknál, a Mario Kart a favorit. :D Wii U-ra megnéznék még egy F-Zero-t is, SNES-en imádtam, az N64-es változat nem jött be, túl száguldócirkusz volt (az előzőhöz képest). Mind1, nekem ez is tetszik.
3.
3.
DarkLord
Nem azért de jobban elszórakoztam vele, mint a nagy testvérrel tavaly :D itt nem kellett semmit komolyan venni csak nyomni a gázt , csak hamar kidurranik az a szép lufi a pályák elöször nagyon jónak tűnnek aztán egyszercsak elmegy a varázsa. De ettől függetlenül tényleg egy jó kis játék felis dobom a gépre most, hogy így eszembe juttatta ez a cikk.
2.
2.
ZsupiDav
De utáltam ezt a játékot... olyan szinten csalt, hogy az nálam tönkrevágta a játékélményt. Pedig nem volt rossz az ötlet.
1.
1.
DON GONDOCS
Jókis játék volt ez. hamár a sonic all stars kijött rá akkor ezis jöhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...