ArmA III - januárban folytatódik a kampány

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 5.
  • Hír
Link másolása
A Bohemia Interactive bejelentette, hogy január folyamán érkezik az ArmA III egyjátékos kampányának második epizódja, az Adapt. Itt már ténylegesen a sandbox jegyek érvényesülnek majd.

Minit ismert, az alapjáték megjelenésekor az ArmA III nem tartalmazott egyjátékos kampányt, ám első körben október végén pótolták a hiányosságot a cseh fejlesztők. A single küldetéssor The East Wind névre hallgat, az első epizódja, a Survive már napvilágot látott, s január folyamán érkezik a folytatás Adapt címmel.

Míg a kampány első szegmense a gyalogsági harcokra koncentrált, addig a második részben az ArmA III egyik nagyszerű tulajdonsága, a sandbox jelleg kerül előtérbe - tudtuk meg Jaroslav Kasny-től, a játék tartalomfelelősétől.

A játékosok sokkal nyitottabb küldetésekben vehetnek részt, kipróbálhatják a gerilla-hadviselést, amire szükség is van, elvégre ellenségünk sokkal erősebb.

Tekintettel az ünnepekre, a fejlesztők még a csomag érkezése előtt tovább bővítik a küldetésszerkesztőben bevethető cuccok listáját. Három új járművet kap az Altis Armed Forces: a Wy-55 Hellcat helikoptert, a FV-720 Mora és a MBT-52 tankot. A néhány fegyver-kiegészítővel is felvértezett csomag december 11-én landol a Steamen egy ingyenes frissítés keretében.

Az Adapt DLC január 21-én lát napvilágot, extra költség nélkül.

2.
2.
Ghost26Dave
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...