VGX 2013: Cliff Bleszinski is bemutat valamit?

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 6.
  • Pletyka
Link másolása
Könnyen lehet, hogy a holnap este legnagyobb meglepetését Cliff Bleszinskinek, az Epic Games fenegyerekének köszönhetjük majd: a Twitteren erősen célozgatott rá, hogy esetleg ő is bemutathat valamit.

Mindez úgy kezdődött, hogy Geoff Keighley, a VGX házigazdája a Twitteren ujjongott, amiért Tim Schafer is részt vesz a szombat éjfélkor kezdődő shown: Schafer a Double Fine Productions új kalandjátéka, a Broken Age bemutatója és - elvileg - egy "király" bejelentés kapcsán lép színpadra.


Cliff Bleszinski ekkor találta meg őt, és azt írta: "Geoff, dobj egy e-mailt, van egy last minute előzetesem, ha van még helyetek". Keighley ugyan rimánkodott picit, amiért emberünk az utolsó pillanatban szólt, de aztán a Twitter-csevejt azzal zárta, hogy mindenképpen meg fogja keresni.

A nagy kérdés tehát az: CliffyB végre bemutatja az új játékát? Amióta eljött az Epic Gamestől, nem láttunk tőle semmi újat, igaz, pár alkalommal kiadott néhány furcsa teaser képet a készülő projektjéről. Akárhogy is, izgatottan várjuk a holnapot!

Köszi, kopic!

5.
5.
kopic
4.
4.
Ki a szrt érdekel Vettel egy gamer fórumon?
3.
3.
markoci555
jaaaaa, azok a képek, már el is felejtettem az egészet, olyan rég nem jött új, na de végre most talán lesz
1.
1.
turi
Csak sztem hasonlit ez a pasas Sebastian Vettelre?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...