Middle-Earth: Shadows of Mordor - az első képek

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 16.
  • Képek
Link másolása
Befutottak az első ingame látnivalók a nyitott világú Gyűrűk Ura-játékról. A Monolith tényleg kitett magáért: valódi next-gen akciójátékkal lesz dolgunk, melyben egy feltámadt kószát irányíthatunk.

Ez az este már csak Középföldéről szól. A Warner Bros. marketingesei kitettek magukért, a LEGO The Hobbit után most a Middle-Earth: Shadows of Mordor került terítékre. Egy koncepciós rajz mellett négy screenshotra tettük rá a mancsukat.

Főhősünk Talion, a ranger, akit Szauron erői öltek meg, ám holtában bosszút esküszik és feltámad, hogy leszámoljon a gonoszokkal. A kardcsapások mellett természetfeletti erőket is bevethetünk a harcok során - bővebb részleteket erre találsz.

A játék 2014-ben jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

24.
24.
Simonus18
a War In the North jó hack'n'slash RPG gém, nem kell annyira megdöbbenni egy LOTR játékon, hisz eddig sem jöttek ki AAA adaptációk. A Return of the King gameplayt bővítették és eléggé élvezetes harcrendszert hoztak létre. A promójában annyi volt a különleges, hogy az Ogre elleni harcokat emelték ki, ami igen jól sikerült, számomra elég élvezetes gém. Ha új generációs motorra emelik ezt az alapot, akkor kifinomultabb fizikával ellátott akció gameplayt kapunk realisztikusabb mozgásokkal, fizikai elemekkel/történésekkel ( Ha jó irányba mennek a dolgok) ám ezek a képek eddig tényleg nem mutatnak sokat.
23.
23.
Juha
Én egy Mount&Blade rendszerre épülö igazi akció rpg-nek örülnék, remek sztorival :-)
22.
22.
felegyi
Eddigi képek alapján talán nem a best of visual címért küszködő játék lesz (bár őszintén ez már rendes iparos munka), de ha hozzácsapjuk a sztorit akkor egyáltalán nem felejtős, bukásra ítélt vagy szerényen Szar! Érthetetlen hogy miért nem mozgatja meg a fantáziátokat egy olyan játék, aminek ha jó sztorija van akkor valami plusszt is adhat egy olyan korból amiről semmit nem tudni ebben a világban... lehetséges hogy Aragorn egyik felmenője a szóban forgó ipse.
21.
21.
Ghost26Dave
Remélem ez is lesz olyan sikeres mint a war in the north.A viccet félretéve van benne lehetőség.Várjuk a további fejleményeket.
20.
20.
#18: Én is így gondolom, ezek a világok amiket kitalálnak (SW, LOTR, Terminator, stb.) hatalmasak, és tartalmasak, sokkal mélyebbek, mint ahogy azt egy-két film vagy könyv alapján megismerhetnénk. Rengeteg jó alkotás születik ezekben a világokban, nem érdemes lereagadni csak egy adott vonalnál. Én például nagyon várom ezt a játékot, végre valami amiben talán nem lesznek hobbitok, vagy ha igen kinyírhatom őket :D
19.
19.
manderel
#17: A fejlesztőcsapatot nem mondanám gyengének. A No one lives forever, és a F.E.A.R. igenis jó játékok voltak. Csak sajnos leszállóágban vannak ők is...
18.
18.
simon 555
#11: Nem értem miért nem elég ha ugyan abban a világban játszódik?
Én speciel sokkal jobban örülök, hogy olyan játék lesz ami ugyan a LOTR világában játszódik, de egy eddig el nem mesélt történetet dolgoz fel.
Ugyan ez az SW-ről is a véleményem. 1313-ban végre nem Jedik meg Sithek szaladgáltak volna, hanem többet megtudhattunk volna a fejvadászokról is.
A LOTR és SW univerzuma hatalmas, nem lehet leragadni a már megírt történeteknél.
17.
17.
TBO0
#9: Azért, mert próbálsz olyan szavakat bedobni, amit a legtöbben talán nem értenek (pedig de), nem tűnsz okosabbnak. Elrond és Galadriel (nem Geladriel) tünde volt, a főhős pedig nem azért csillagszemű, mert dúnadán. Meghalt, feltámasztották, megszállta valami. A tündéknek a könyv szerint nem csillogott a szemük, a feltámasztott, megszállott dúnadárokról (vagy akármi másról) viszont ha jól tudom nem esett szó a könyvben sem, ezért akár lehetne is nekik.
Annyit rinyáltok az ilyen apróságokon, mintha ezen menne el egy jónak ígérkező játék, pedig nem. Ez egy gyenge fejlesztőcsapat gyenge produktuma lesz minden jel szerint, de mivel rengeteg gyűrűk ura fan van (köztük én is), ezért biztosan el fogja adni maga a világ, amiben játszódik. Igazából bizakodó vagyok, még akár jó is lehet. :)
16.
16.
DON GONDOCS
#15: A történetben Taliont, a halálból visszahozott range-t irányítjuk majd, aki bosszút esküdött családja lemészárlásáért. Feltámasztásakor az őt visszahozó lélek extra képességekkel ruházta fel, melyeknek köszönhetően egymaga hatalmas pusztítást tud okozni. Gondolom a túlvilági mivolta miatt van "sugárzó tekintete".
13.
13.
grieves13
#11: 1313-hoz, miért a SW világában csupa jedi meg sith szaladgál? Rengeteg érdekesebbnél érdekesebb karakter bújik meg abban a világban ami és aki felfedezésre vár... :)
12.
12.
Stranger
#11: "pedig mennyire óriási kiaknázatlan terület játék téren a gyűrük ura..."

+1
Könyörgöm valaki csinálja már meg a nyitott világú Középfölde RPG-t, szigorúan a könyvhöz hű megoldásokkal.
Rajongók egyébként elkezdték megcsinálni, de annyi sikeresnek és populárisnak tűnt, hogy a WB lelőtte jogi viták miatt. Hát fasza. Akkor csináltassanak végre egy méltó játékot, utána jöhetnek ezek a Hobbit Lego meg Shadows of Mordor izék.
11.
11.
Dízel
Ez tökre olyan koncepció mint a star wars 1313. annyi köze lett volna a star warshoz hogy abba a világba játszódik, de se egy lézerkard se egy jedi se egy darth vader vagy akárki....na hát ez is ilyesmi lesz...
A war in the north is egy gyűrük ura marketing fogas volt. mert h. nem volt jó játék az biztos. tisztes középmezőnybe elférne. de ez... ebből még bármi lehet, még szar is, mert az valószinű h. nem egy igényes alkotás lesz...
pedig mennyire óriási kiaknázatlan terület játék téren a gyűrük ura...
a battle of the middle earth stratégia mindent ütött annak idején, de sztem még most is. mennyi mindent megadnék egy folytatásért, de akár egy hd verzióért is!!!!
10.
10.
jardo
Én a War in the North-t is élveztem, szóval... várom. :D
9.
9.
KőbányaKispest
Mi ez a világítós szemű bohóc?

5000 éves Elrondnak nem világított, de még Geladrielnek, pedig ők nem mezei dunadánok voltak na... világít a szeme istenem....
8.
8.
Ezek csak első grafikák. Ettől még lehet jó.
7.
7.
drat576
#6: Amúgy nekem ez nem tűnik annyira rossznak, bármi lehet még belőle.
6.
6.
drat576
#5: Hát szerintem ezek a Skyrim fejlesztési idejének a töredékét sem kapták meg. Szarból nem lehet várat építeni, de eladni simán lehet ^^
5.
5.
mestermagyar
Én valami skyrim-féleséget képzelnék el, miért kell a külsőnézetes rpg szarokat erőltetni kva sok akcióval? Legalább open-world legyen, vagy nincs értelme az egésznek.
4.
4.
Dontrip
#2: +1

Minden elcsépelt beállításból van egy kép és kész.
3.
3.
Shannaro
Annyira hihetetlenül élettelen a fickó arca (bár egy feltámadt halottról van szó...). Remélem, ez a kész játékban másként fog festeni.
2.
2.
SLi
ennél fantáziátlanabb promóképeket akarattal se lehet csinálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...