Naruto: Ultimate Ninja Storm Revolution látnivalók

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 21.
  • Videó
Link másolása
A Naruto Shippuden-sorozat köszöni szépen, jól érzi magát a leköszönő generáció masináin is. Az új rész ennek megfelelően PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg 2014 folyamán - erről kaptunk most egy rakás finomságot.

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution címet többször már nem írjuk le a hírben, szóval jegyezzétek meg már az elején. Friss hír, hogy egy új karakter mutatkozott be, ez lesz a Mecha-Naruto, akit egyenesen az anime atyja, Masashi Kishimoto tervezett. Teste teljes egészén fémből készült, hatalmas jószág, ellenségei képtelenek lesznek elmenekülni előle - aprításra felkészülni!


A trailer mellett a képekről sem kell lemondanunk! A játék jövőre érkezik Xbox 360-ra és PS3-ra.

8.
8.
elvan a gyerek ha jatszik
Személy szerint, még kb másfél év amíg legközelebb meggondolom hogy Naruto-t vegyek-e vagy sem. Addig vége lesz a sorozatnak (manga biztosan, az anime talán tovább húzza), benne lesz minden fontos karakter, minden fontos képesség kiderül, és nem fogják elszedni a pénzemet újra meg újra feleslegesen azzal hogy vadi új teljes áras játékként adják el azt, ami egy ingyenes vagy olcsó DLC-ként is elmenne.
7.
7.
PrimYaz00
#1: a manga alapján fog folytatódni, kemény 2-3 harc lesz:/
#2 hát nem lenne rossz, ha komoly lenne, de ilyen idióta hanggal :/
#5 azért kellet, hogy a fontosabb karakterek helyét foglalja, ezért nem lesz benne gondolom megint ginkaku-kinkaku, 4 edo kage, 7 kardforgato, sound 4, stb... sorolhatnám, annyi karakter lehetne e helyett...
6.
6.
giga321
What the fuck did I just watch?
5.
5.
Oswald
Ezt meg miért kellett?
Rohadtul semmi, de semmi értelmét nem látom ennek. + Rohadt csúnya is (Szerintem).
4.
4.
DON GONDOCS
Ennyire mélyre süllyedt a naruto játék sorozat?
1.
1.
fleXTheLoneWolf
Szerintem a grafika nagyon szép és kíváncsi vagyok arra hogy milyen történet fog kapcsolódni a játékhoz én már nagyon várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...