Jön a Far Cry Classic is

Befutott a Far Cry: The Wild Expedition formális bejelentése, és a Ubisoft sajtóközleményéből az is kiderül, hogy a csomagban szereplő Far Cry valójában egy felturbózott, HD-változat lesz.

Ahogy azt két napja megírtuk, jön a Far Cry: The Wild Expedition, amely egy gyűjteményes kiadás lesz a sorozat eddig megjelent fontosabb részeivel. Benne lesz a Far Cry három számozott epizódja, illetve a Blood Dragon alcímet viselő spin-off játék is, a megjelenése pedig február 14-én várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, 30 fontos áron.

A Ubisoft a minap küldte szét a pakkról szóló sajtóközleményt, ami egy újabb érdekességet tartogatott a rajongók számára: mint kiderült, az eredeti Far Cry valójában egy Far Cry Classic című változattal képviselteti magát, amelyik a játék HD-változata akar lenni. Érdekesség, hogy a Far Cry Classic PS3-on és Xbox 360-on külön is letölthetővé válik 8 fontért cserébe, méghozzá február 12-én - ezzel a széria összes fontosabb epizódja elérhető lesz az előző generációs konzolokon.

8 komment - szólj hozzá!