Lightning Returns - Caius színre lép

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 15.
  • Videó
Link másolása
Nem vagyunk meglepve, de új előzetest kapott a Lightning Returns: Final Fantasy XIII, melyben a csábos, rózsaszín hajú hősnőnk egy mindenre elszánt rosszfiúval, Caiusszal csap össze. Drámai percek ezek.

Lightning a játék egy bizonyos pontján összeakasztja nem létező bajuszát Caius Balladdal, aki nem rest piszkos eszközökhöz nyúlni a csata során, ha a közelgő világvége nem lenne elég. Most egy feszes bossharcot csodálhatunk meg a február 14-én Xbox 360-ra és PS3-ra érkező alkotásból.

Szigorúan japán nyelven persze.

11.
11.
Ooorky
#8: Okos vagy, egyél sót ^^
Egy játék nem attól lesz szenvedés mert nehéz. Sőt az FF XII. szánalmasan könnyű volt.

X rész óta a történetvezetés szánalmas, a játékból hiányzik minden amitől szerepjáték lenne nem pedig grindfest. És kb. ennyi. Ha egy szerepjátékban nem lehet szerepjátszani akkor mi értelme annak hívni/reklámozni?
Ismét csak Spoony-t tudom ismételni (hevenyészett magyar fordításban):
"Amikor a VIII, X, X-2 bemutatóit csináltam sorra érkeztek az e-mail-ek amelyekben ecsetelték, hogy mennyire nincs igazam, mert az valójában nem egy rossz játék, bár elismerik, vannak hibái. XIII-nál viszont én is meglepődtem, mivel alig kaptam ilyen e-mail-t. Még azok is egyetértettek velem akik az előző részeket körömszakadtukig védték."

GMatyi:
Ha lesz rá időd/kedved próbáld ki a SNES-es Chrono Trigger-t. Ha a FF VII-VIII tetszik akkor az is fog (sőt). Emulátoron elég jól fel lehet javítani a grafikát, bár alapból se csúnya. Az A JRPG.
De az Android-os verziót mindenki messzire kerülje el, az egy bughalmaz. Cserébe van droid-ra is Snes emulátor...
10.
10.
GMatyi
#5: Én is csak az előzőek véleményét tudom erősíteni, az FF sorozatokban biztos van valami, ami megfogja az embereket, engem leginkább a történetük, a karakterek, a környezet és a háttérzene szokott elvarázsolni, és még csak nem is beszéltem a bonyolult csatákról, karakterek fejlesztéséről, felfegyverzésükről. Eddig csak a X és XIII részekkel játszottam, de megvettem steamen a VII részét és sajnálom, hogy nem próbáltam ki eddig, szó nélkül megvettem a VIII részt is holott még be se fejeztem az előzőt :D Kövezettek meg, engem az XV még egyáltalán nem hozott lázba, de biztos vagyok, hogy kellemes csalódás fog érni főleg, hogy egy olyan játékról beszélünk, aminek a bejelentése már lassan 8 éve volt :D
9.
9.
Thor Vath
#5: Pedig a Final Fantasy a kult, az örök klasszikus, "Az" RPG. Tény, hogy a IX utáni részek kicsit ellaposodtak, de bízzunk benne, hogy majd csak visszafoglalja az őt megillető trónt. Talán majd a XV...
Amúgy a XII nem is volt rossz, sőt.
8.
8.
azureknight0715
#5: Pedig a XII jóra sikeredett, csak hát gondolkodni kellett, meg taktikázni ami úgy tűnik jelen esetedben nem igen sikerült. Egy jó party beállítás tank, dps , healer, az adott ellenfél gyengéinek ismerete, támadásainak ismerete és az ellene, gyógyításra való italok, varázslatok és máris nem okozna gondot és nem lenne belőle szenvedés. XIII-al nem játszottam, de annyira nem is érdekel ellenben a XV. résszel amit nagyon várok.
7.
7.
MrBollok
Ez az hogy végigszenvedted!:)Lehet 1 kis ész is kellett volna hozzá!:)
6.
6.
rDAVE
#5: Hát jó, bár még mindig nem értem, de ha neked ez a szórakozás, akkor hajrá, én az Istenért se zavarnálak meg benne.
5.
5.
Ooorky
#4: Mert jót röhögtem Spoony Final Fantasy bemutatóin, sőt én is végigszenvedtem a XII-t, de soha többé nem játszanék vele.
Viszont amíg elkészítik konzolra az újabb és újabb részeket addig lesz min röhögni az elkövetkező években.
4.
4.
rDAVE
#3: Ha valamit nem szeretsz, akkor miért törődsz vele? Nincs jobb dolgod máshol?
3.
3.
Ooorky
#2: Ilyen hulladékok ne is jöjjenek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...