Neill Blomkamp is a Halo-sorozaton dolgozik?

A pletykák szerint a District 9-ról és az Elysiumról ismert Neill Blomkamp rendezi majd a Steven Spielberg-féle Halo-sorozat pilotját, igaz, a híreket még senki nem erősítette meg hivatalosan.

A Latino-Review "megbízható forrásból" értesült arról, hogy Neill Blomkamp a District 9 és az Elysium rendezője készítheti el a Steven Spielberg-féle Halo-sorozat pilot epizódját.

Hivatalos megerősítést természetesen még nem kaptunk, úgyhogy a hírt kéretik pletykaként kezelni, azonban nem lenne meglepő, ha Spielberg és a Microsoft felkérte volna Blomkampet az együttműködésre, emberünk ugyanis  valószínűleg a legnagyobb Halo-megszállott a filmesek között.

2006-ban Peter Jacksonnal az oldalán már dolgozott az adaptáció előkészületein, de aztán a projekt elhasalt, ő pedig átnyergelt a District 9-ra. A problémás előzmények ellenére viszont Blomkamp még mindig kitart a Halo mellett: áprilisban - egy hónappal az Xbox One-os sorozat bemutatása előtt - éppen arról beszélt, hogy még mindig érdekli a játék megfilmesítése.

5 komment - szólj hozzá!